Åbent EM i minigolf for døve i Portugal 2018

Dansk Døve-Idrætsforbund har modtaget en spændende invitation fra DMU (Dansk Minigolf Union). Det er en invitation til åbent EM i minigolf for døve i Portugal maj 2018.

Det foregår i Costa Nova i Portugal fra d. 23. til 26. maj, og selve turneringen er d. 25. og 26. maj. Det er EMF (European Minigolfsport Federation) der står bag arrangementet.

Da det er en åben turnering, kræver det ikke medlemskab af en minigolfklub for at kunne deltage i turnering. DMU anbefaler dog at man har en vis erfaring med minigolf.

Invitationen med programmet kan ses på vedhæftet PDF-filen herunder. Prisen for at deltage i turnering er 50 euro pr person (dækker kun startgebyr), dertil skal lægges udgifter til overnatning, mad, drikkevarer og transport. (Hvis der er mange interesserede, så vil DDI undersøge muligheden for at bestille fælles pakkerejse)

Såfremt det har fanget din interesse eller du ønsker at vide mere om arrangement, så er du velkomne til at kontakte os på .

Vi skal modtage tilsagn om interesse senest 1. februar 2018, hermed har vi tid til at forberede os på detaljer i forbindelse med tilmeldinger og booking mm.

 

/AK

25 maj 2018

Idag blev der spillet individuelt single ved EM Bowling 2018, og her var Pierre Bocquet tæt på at komme i semifinalen, kun 8 kegler fra de 4 bedste som gik videre til de...

24 maj 2018

Idag er det træning, og imorgen starter 11th European Deaf Bowling Championships 2018 i München i Tyskland. Bowlinglandsholdet skal i aktion i individuelt fredag den 25. maj...

19 maj 2018

Det er meget svært IKKE at være begejstret over damelandsholdets 2 træningskampe som vi spillede i Antvorskov Hallen i Slagelse i dag. Først mødte vi B91’ serie 1 hold. Vi...