Åbent EM i minigolf for døve i Portugal 2018

Dansk Døve-Idrætsforbund har modtaget en spændende invitation fra DMU (Dansk Minigolf Union). Det er en invitation til åbent EM i minigolf for døve i Portugal maj 2018.

Det foregår i Costa Nova i Portugal fra d. 23. til 26. maj, og selve turneringen er d. 25. og 26. maj. Det er EMF (European Minigolfsport Federation) der står bag arrangementet.

Da det er en åben turnering, kræver det ikke medlemskab af en minigolfklub for at kunne deltage i turnering. DMU anbefaler dog at man har en vis erfaring med minigolf.

Invitationen med programmet kan ses på vedhæftet PDF-filen herunder. Prisen for at deltage i turnering er 50 euro pr person (dækker kun startgebyr), dertil skal lægges udgifter til overnatning, mad, drikkevarer og transport. (Hvis der er mange interesserede, så vil DDI undersøge muligheden for at bestille fælles pakkerejse)

Såfremt det har fanget din interesse eller du ønsker at vide mere om arrangement, så er du velkomne til at kontakte os på .

Vi skal modtage tilsagn om interesse senest 1. februar 2018, hermed har vi tid til at forberede os på detaljer i forbindelse med tilmeldinger og booking mm.

 

/AK

22 februar 2018

Dansk Døve-Idrætsforbund kan hermed i samarbejde med START udskrive et danmarksmesterskab: DM 2018 Golf. 

...

22 februar 2018
Fordi det er den første højskoleaften på Castberggaard Øst i Rødovre den 1. marts 2018 kl.19.00-21.00, har vi sammen med Castberggaard, besluttet at arrangementet er gratis...
19 februar 2018

Klubben Kristrup Boldklub har i samarbejde med DDI arrangeret en opvisningskamp mellem Kristrup Herrehåndbold og Landsholdet fra DDI, kampen spilles fredag d. 2. marts 2018....