Åbent EM i minigolf for døve i Portugal 2018

Dansk Døve-Idrætsforbund har modtaget en spændende invitation fra DMU (Dansk Minigolf Union). Det er en invitation til åbent EM i minigolf for døve i Portugal maj 2018.

Det foregår i Costa Nova i Portugal fra d. 23. til 26. maj, og selve turneringen er d. 25. og 26. maj. Det er EMF (European Minigolfsport Federation) der står bag arrangementet.

Da det er en åben turnering, kræver det ikke medlemskab af en minigolfklub for at kunne deltage i turnering. DMU anbefaler dog at man har en vis erfaring med minigolf.

Invitationen med programmet kan ses på vedhæftet PDF-filen herunder. Prisen for at deltage i turnering er 50 euro pr person (dækker kun startgebyr), dertil skal lægges udgifter til overnatning, mad, drikkevarer og transport. (Hvis der er mange interesserede, så vil DDI undersøge muligheden for at bestille fælles pakkerejse)

Såfremt det har fanget din interesse eller du ønsker at vide mere om arrangement, så er du velkomne til at kontakte os på .

Vi skal modtage tilsagn om interesse senest 1. februar 2018, hermed har vi tid til at forberede os på detaljer i forbindelse med tilmeldinger og booking mm.

 

/AK

10 december 2017

Få endnu mere glæde ud af den legende, inspirerende og hamrende sjove form for fodbold, for lørdag den 10. marts 2018 afholder Dansk Døve-Idrætsforbund et stort åbent FUTSAL...

10 december 2017

Der afholdes DM FUTSAL 2018 den 10.marts 2018, og der er sendt mail ud til alle klubber.

Se vedhæftet fil nedenstående.

/JTK

 

08 december 2017

DDI holder en åben samling for både øvet og nye orienteringsløbere på Castberggård d.12-14. januar 2018

Alle er velkomne - både dem som gerne vil lære at blive bedre til...