Åbent EM i minigolf for døve i Portugal 2018

Dansk Døve-Idrætsforbund har modtaget en spændende invitation fra DMU (Dansk Minigolf Union). Det er en invitation til åbent EM i minigolf for døve i Portugal maj 2018.

Det foregår i Costa Nova i Portugal fra d. 23. til 26. maj, og selve turneringen er d. 25. og 26. maj. Det er EMF (European Minigolfsport Federation) der står bag arrangementet.

Da det er en åben turnering, kræver det ikke medlemskab af en minigolfklub for at kunne deltage i turnering. DMU anbefaler dog at man har en vis erfaring med minigolf.

Invitationen med programmet kan ses på vedhæftet PDF-filen herunder. Prisen for at deltage i turnering er 50 euro pr person (dækker kun startgebyr), dertil skal lægges udgifter til overnatning, mad, drikkevarer og transport. (Hvis der er mange interesserede, så vil DDI undersøge muligheden for at bestille fælles pakkerejse)

Såfremt det har fanget din interesse eller du ønsker at vide mere om arrangement, så er du velkomne til at kontakte os på .

Vi skal modtage tilsagn om interesse senest 1. februar 2018, hermed har vi tid til at forberede os på detaljer i forbindelse med tilmeldinger og booking mm.

 

/AK

16 august 2018

Efter succesen i Brasilien, hvor damehåndbold vandt guld, hvilket er det første VM-guld i 35 år i Dansk døveidræt!

Vi vil ikke hvile på laurbærrene, vi vil tværtimod få...

14 august 2018
Idag har Københavns Kommune officielt inviteret GULD-landsholdet og Dansk Døve-Idrætsforbund til fejring med de berømte rådhuspandekager på Københavns Rådhus.
 ...
28 juli 2018

World Deaf Golf Championships 2018 i Irland er slut, og Lasse Emil Nielsen fik et flot 4.plads hjem til Danmark. Han sluttede 3.runde med 78 slag (6 over banens par) og 4.runde...