Årets Fund 2017

Idag til årsmødet blev der uddelt prisen for 'Årets Fund 2017', og prisen gik til fodboldboldspilleren, Klaus Beyer Geertsen.

Landstræneren Per Sørensen holdt en tale:
Han kom, han så og han sejrede. En ung fyr med masser af talent, engagement, vilje, omstillingsparathed og en kæmpe lyst til at være en del af herrelandsholdet i fodbold. Han er en dygtig fodboldspiller, han har et stort udviklingspotentiale og han er helt sikkert en af dem som er med på fremtidens hold. Han er et talent, han er en god kammerat, han er med til at skabe god stemning både på og uden for banen. Han kæmper for sin plads på holdet, og efter bare få træningssamlinger debuterede han på landsholdet stort set med det samme og dette til trods for at han er ret ung. Han debuterede ikke bare, han kæmpede sig til en startplads. Han er bare 18 år, men det ser ud som om han vil gøre krav på en fast plads på holdet. Han er ikke bare tilfreds med en startplads, han vil gerne vide hvad han kan gøre bedre for at han udvikler sig godt. Han har som alle fodboldspillere sin ønskeplads, men han vælger at spille der hvor trænerne mener at der er mest brug for ham. I min model af verden, fortjener han at kunne kalde sig ÅRETS FUND 2017. På vegne af DDI og lederstaben omkring herrelandsholdet i fodbold, og et stort og velfortjent tillykke til Klaus Beyer Geertsen.

/JTK

14 december 2018

Danmarks sidste kamp ved 5th EC Futsal 2018 blev placeringskampen om 11.-12. pladsen mod Norge.

1. halvleg var...

12 december 2018

Dansk Døve-Idrætsforbund og OK har lavet en forlængelse af sponsoratet til og med 2021, og med option for forlængelse frem til 2025.

Joachim Thor Krøyer, sekretariats-...

11 december 2018