Årets Fund 2017

Idag til årsmødet blev der uddelt prisen for 'Årets Fund 2017', og prisen gik til fodboldboldspilleren, Klaus Beyer Geertsen.

Landstræneren Per Sørensen holdt en tale:
Han kom, han så og han sejrede. En ung fyr med masser af talent, engagement, vilje, omstillingsparathed og en kæmpe lyst til at være en del af herrelandsholdet i fodbold. Han er en dygtig fodboldspiller, han har et stort udviklingspotentiale og han er helt sikkert en af dem som er med på fremtidens hold. Han er et talent, han er en god kammerat, han er med til at skabe god stemning både på og uden for banen. Han kæmper for sin plads på holdet, og efter bare få træningssamlinger debuterede han på landsholdet stort set med det samme og dette til trods for at han er ret ung. Han debuterede ikke bare, han kæmpede sig til en startplads. Han er bare 18 år, men det ser ud som om han vil gøre krav på en fast plads på holdet. Han er ikke bare tilfreds med en startplads, han vil gerne vide hvad han kan gøre bedre for at han udvikler sig godt. Han har som alle fodboldspillere sin ønskeplads, men han vælger at spille der hvor trænerne mener at der er mest brug for ham. I min model af verden, fortjener han at kunne kalde sig ÅRETS FUND 2017. På vegne af DDI og lederstaben omkring herrelandsholdet i fodbold, og et stort og velfortjent tillykke til Klaus Beyer Geertsen.

/JTK

26 september 2018

Hver gang trænerteamet kommer hjem søndag eftermiddag efter samling med landsholdet, så er vi altid høje på oplevelser og fuldstændig drænet for energi. Det samme er gældende...

20 september 2018

D. 29. september 2018 spiller Danmark mod Serbien om en billet til EM i Grækenland til næste år.

I halvlegspausen vil der være lodtrækning med mange lækre præmier. For...

19 september 2018

Der er kommet information fra ICSD om det kommende Vinter Deaflympics 2019:

Det italienske døve-idrætsforbund; Federzione Sport Sordi Italien (FSSI), der værter for...