Årets leder 2016

Årets leder prisen (J.P. Lederpris) gik til Per Sørensen.

Motiveringstalen til prisen af Claus Jul Larsen:

Nu skal vi uddele Årets Leder Pris. Kaldes også for J.P. Lederpris. Prisen gives til en frivillig leder som har gjort et stort lederarbejde i DDI eller klubberne.

Hovedbestyrelsen har besluttet at give prisen til en som har udført et fantastisk arbejde i DDI og brugt meget af hans tid på at være en frivillig leder i DDI. Jeg vil især fremhæve en egenskab hos ham: Han er rigtig god til at snakke med mennesker og har utroligt stor respekt for de andre frivillige både på forbunds- og klubplan.

Før jeg går videre, vil jeg afsløre hvem det er.

Ja, det er Per Sørensen som er fodboldmanager for herrefodbold i DDI, sidder i eliteudvalget plus sidder i Deaflympics Komiteen. Ja, han er overalt i DDI.

Han er i dag fodboldmanager for herrelandsholdet i både fodbold- og futsal. Der vil jeg fremhæve futsallandsholdets flotte 2. plads i Nordisk og Baltisk Mesterskab. Det har ikke været sket uden hans store indsats – og jeg tror at hans styrke omkring at snakke med mennesker har haft en stor betydning for at motivere spillere og tro på at man kan vinde.

Han er en person, som altid udstråler positive holdninger og det har også stor betydning, når man skal samarbejde med andre frivillige. Jeg husker en situation, hvor en af ledere i DDI blev sur over DDI’s regler og Per kom og brugte pænt lang tid på at snakke med lederen om hvordan DDI fungerer og dialogen blev vendt til noget positivt. For Per har været i DDI i lang tid og kender organisationen rigtigt godt.

Det er også svært at komme udenom med at nævne, at Per ofrer meget af hans ferie på DDI fordi han har et stort hjerte indenfor frivilligt arbejde. Derfor er jeg glad for, at han tager hans kone med til Deaflympics, så to fluer slås med et smæk.

Per, du yder som sagt et stort arbejde for DDI, men husk også din familie, for jeg mener at når man er frivillig i DDI så skal man også huske sit privatliv.

Men han bliver ved – i dag er han i fuld gang med en indsamling til Deaflympics og har skaffet en pæn sum penge til glæde for deltagerne til Deaflympics. Fordi han vil det bedste for deltagerne.

Nu har du fået masser af ros fra DDI og der skal også være plads til lidt ris:

  • Du har svært ved at styre din taletid – elsker at snakke.
  • Trods dine mange år i DDI har du ikke rigtigt lært tegnsprog endnu

Men uanset hvad, så har du fortjent prisen og vil ønske dig tillykke med den. Kom op og modtag den.

23 april 2018

På damelandsholdet i håndbold er vi godt i gang med forberedelserne til VM i Brasilien, som er fra den 12-22. juli denne sommer. Så ved denne samling på Castberggård var der...

20 april 2018

Orienteringslandsholdet deltog sammen de svenske døve løbere i en træningslejr, hvor de deltog i en international stævne Sweden League, som en del af deres forberedelser til...

19 april 2018

Dansk Døve-Idrætsforbund arbejder i øjeblik på at skaffe ca. 300.000 kr. hjem til dame håndboldlandsholdets deltagelse til World Deaf Handball Championship i Brasilien fra den...