Årets Leder 2017

Idag til årsmødet blev der uddelt prisen for 'Årets Leder 2017', og prisen gik til forbundets massør, René Sivertsen.

Sekretariatschef Joachim Thor Krøyer holdt en tale:
Årets leder, J.P. Nielsens lederpris 2017 går til en person som har været en del af Dansk Døve-Idrætsforbund i et par år, og er fortsat en stor del af forbundet.Det kæmpe store stykke frivillige arbejde som René har lavet i 2017, ja for alle landshold i forbundet, og ikke mindst Deaflympics 2017, og der blev brugt rigtigt mange timer for at få det hele til at hænge sammen. René er ikke bare massør, han er med til at få tingene til at hænge sammen på kryds og tværs af alle landsholdene, for ingen er vigtigere for René, han gør sit bedste for alle, og han har brugt rigtigt mange weekender, ferie,  fridage, ja også hverdage for at vores idrætsudøvere skulle kunne blive klar og konkurrere på de bedste vilkår. Han har flere gange sørget for at idrætsudøvere er blevet klar til at kæmpe for DDI og Danmark hurtigere end vi havde turdet håbe på, og det er jo fantastisk at vi har René til at kunne gøre det, og vi håber naturligvis også at han fortsat gør i de næste mange år, og giver sin erfaring og viden videre til de øvrige massører i DDI.

Et stort engagement har han og altid meget proffesionelt i sit arbejde, men også altid  klar til at hjælpe andre og påtage sig et stort ansvar på alle områder.

Derfor er det fortjent, og at Dansk Døve-Idrætsforbund virkeligt med stolthed kan give René denne pris som ÅRETS LEDER 2017. Nu kan du jo også hænge dette flotte diplom på din klinik, for du skal være stolt af det.

 

/JTK

26 september 2018

Hver gang trænerteamet kommer hjem søndag eftermiddag efter samling med landsholdet, så er vi altid høje på oplevelser og fuldstændig drænet for energi. Det samme er gældende...

20 september 2018

D. 29. september 2018 spiller Danmark mod Serbien om en billet til EM i Grækenland til næste år.

I halvlegspausen vil der være lodtrækning med mange lækre præmier. For...

19 september 2018

Der er kommet information fra ICSD om det kommende Vinter Deaflympics 2019:

Det italienske døve-idrætsforbund; Federzione Sport Sordi Italien (FSSI), der værter for...