Årets Leder 2017

Idag til årsmødet blev der uddelt prisen for 'Årets Leder 2017', og prisen gik til forbundets massør, René Sivertsen.

Sekretariatschef Joachim Thor Krøyer holdt en tale:
Årets leder, J.P. Nielsens lederpris 2017 går til en person som har været en del af Dansk Døve-Idrætsforbund i et par år, og er fortsat en stor del af forbundet.Det kæmpe store stykke frivillige arbejde som René har lavet i 2017, ja for alle landshold i forbundet, og ikke mindst Deaflympics 2017, og der blev brugt rigtigt mange timer for at få det hele til at hænge sammen. René er ikke bare massør, han er med til at få tingene til at hænge sammen på kryds og tværs af alle landsholdene, for ingen er vigtigere for René, han gør sit bedste for alle, og han har brugt rigtigt mange weekender, ferie,  fridage, ja også hverdage for at vores idrætsudøvere skulle kunne blive klar og konkurrere på de bedste vilkår. Han har flere gange sørget for at idrætsudøvere er blevet klar til at kæmpe for DDI og Danmark hurtigere end vi havde turdet håbe på, og det er jo fantastisk at vi har René til at kunne gøre det, og vi håber naturligvis også at han fortsat gør i de næste mange år, og giver sin erfaring og viden videre til de øvrige massører i DDI.

Et stort engagement har han og altid meget proffesionelt i sit arbejde, men også altid  klar til at hjælpe andre og påtage sig et stort ansvar på alle områder.

Derfor er det fortjent, og at Dansk Døve-Idrætsforbund virkeligt med stolthed kan give René denne pris som ÅRETS LEDER 2017. Nu kan du jo også hænge dette flotte diplom på din klinik, for du skal være stolt af det.

 

/JTK

15 juli 2018

Nu bringer vi nyheder fra dag 4-6 fra Helle’s dagbog, god fornøjelse.

Dag 4 - 12. juli

En dag med overraskelser og glædeligt gensyn.

Efter lodtrækningen...

14 juli 2018

Så kom dagen endelig hvor “det nye damelandshold” skulle spille sin første officielle kamp. Alle var spændte og glædede sig meget til at komme i “rigtig” kamp efter to og et...

14 juli 2018

I løbet af vores rejse i Brasilien i forbindelse med VM i håndbold for døve, har vores træner Helle Brixen skrevet en dagbog, som vi vil dele med jer under rejsen.

Vores...