Ændringer og nyt ansigt på herrehåndboldlandsholdets trænerteam

Frank Hansen, som indtil nu har været holdleder for landsholdet, bliver nu forfremmet til assisterende landstræner. Ved den sidste landsholdssamling med den nye landstræner Kim TN Moesby i spidsen, kunne Frank mærke at der var brug for en ekstra hånd, og hjalp landstræneren under hele samlingen. Der var et godt samarbejde mellem dem begge, og begge forstår hinanden med mange ens ideer, som kan bruge til det videre arbejde fremadrettet. Derfor er Frank Hansen ny assisterende landstræner.
 
Det betyder jo, at vi også skal have en ny holdleder til landsholdet. Det bliver det Lars Ulriksen som den nye holdleder. Han har i forvejen et stort kendskab til håndbolden bl.a. han har selv tidligere spillet på landsholdet og er en stor fan af Skjern Håndbold. Han er også vant til at have mange bolde i luften fra hans daglige arbejde, hvilket han passer godt ind i trænerteamet.
 
Dansk Døve-Idrætsforbund siger tillykke til Frank Hansen med forfremmelsen, og velkommen til Lars Ulriksen som ny holdleder for herre håndboldlandsholdet. Vi glæder os til et godt samarbejde fremadrettet, også at se jer i aktion til næste års EM Håndbold 2020 på dansk grund.
 
/JTK
 
20 november 2019

Dansk Døve-Idrætsforbund har modtaget en invitation fra Letland, som arrangerer det første Nordisk-Baltisk Mesterskab i skak for døve.

NBM er både for herrer og kvinder...

20 november 2019

Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI) deltager til Nordiske-Baltiske Mesterskaber (NBM) i bowling. Det foregår den 9. til den 13. juni 2020 i Vantaa, Finland. I første omgang var...

20 november 2019

Dansk Døve-Idrætsforbund’s medieudvalg inviterede lørdag den 16. november 2019 alle forbundets medlemsklubber og landsholdsledere under DDI, til PR-seminar i Tegnsprogshuset i...