12 danske vikinger til Reebok Ragnar Florida Sprint i Miami

Hearing Loss Runners. Dette er navnet på gruppen som blev dannet, efter en flok hørrehæmmede fandt sammen for at dyrke deres fællesinteresse, nemlig løb – løb og socialt samvær med andre hørehæmmede løbere. Siden da er der kommet flere til, og i dag er de omkring 60 personer i fællesskabet. I flere måneder har 12 personer fra gruppen sat sig op efter et fælles mål.

I morges kl. 04:30 mødtes de 12 garvet vikinger i Kastrup Lufthavn for at tage turen tværs over atlanten, til Amerikas sydligste fastlandsstat, Florida, nærmere bestemt den verdenskendte kystby Miami.

Her skal Hearing Loss Runners deltage i et stort løbeevent som er arrangeret i samarbejde med sportsbrandet Reebok; Reebok Ragnar Florida Sprint. Selve løbet starter lørdag den 9. februar, hvor deltagerne skal ud på en fantastisk flot og næsten 100 km lang rute, langs Miami Beach. Løbet er et stafetløb, hvilket vil sige at løbet er opdelt i forskellige etaper, og hver deltager tager en del af ruten.

'Det er jo fantastisk, at Dansk Døve-Idrætsforbund sammen med Oticon kan være med til at støtte Hearing Loss Runners' deltagelse til Ragnar Relay i Miami, for bredden er også en del af døveidrætten, og vi ser gerne flere lignende projekter fremover som vi kan støtte' siger Joachim Thor Krøyer, sekretariatschef.

Du kan læse mere om løbet på arrangørerenes egen hjemmeside her.

 

/NNK

14 april 2019

Albertslund Futsal Forening støtter igen Dansk Døve-Idrætsforbund.

Søndag den 28. april afholder Albertslund Futsal Forening (AFF) et indendørsstævne på...

12 april 2019

Dansk Døve-Idrætsforbund har idag endnu en aftale om samarbejde og sponsorat med Enjoy Sport til og med 2022.

Det hele startede med at Hubert S....

12 april 2019

Discgolf i spændende udvikling hos DDI

I starten af 2018, havde hverken Dansk Døve-Idrætsforbund eller nogle af klubberne discgolf på programmet. Da...