Aktivitetsudvalget

Video

En ansigtsløftning til DDI:

DDI vil gerne løfte døveidrætten, så der fremadrettet ikke kun bliver fokus på eliteidrætten, men også på bredden. DDI mener det er vigtigt at tænke i nye baner og at der også skal være nogle varierende sportstilbud til alle medlemmerne. DDI mener forsat, at der skal satses på motion og det sociale i sportslige sammenhænge.

 

Et aktivitetsudvalg er netop oprettet, så medlemmerne fremover kan nyde flere og varierende tilbud hos DDI, i form af en dags arrangementer, weekends arrangementer eller på ugentlige basis. Udvalget vil også tage udgangspunkt i nuværende sports interesserer og at medlemmer får tilbud om deltagelse i noget helt nyt.

 

Hvad kan du bruge aktivitetsudvalget til?

Aktivitetsudvalget står ikke alene om arrangementerne, men er en slags sparring mellem arbejdsgrupper og udvalget så arrangementerne kan blive gennemført med de bedste rammer. Alle kan bruge aktivitetsudvalget og udvalget har brug for alle, som vil bidrage til døveidrætten med nye og spændende sports events.

Der er derfor altid brug for arbejdsgrupper som kan og vil arrangere nogle fede events for medlemmerne.

 

Hvad kunne arrangementerne være?

Skal der altid være en undskyldning for ikke at gøre det? Skal man altid sige nej, hvis der opstår et godt tilbud om at prøve noget nyt?  Nej, vel. Sport er for alle, uanset køn, alder eller niveau.

Hvad tænker du, når vi siger skiferie?  Hvad så med disc golf?  Ville det måske være sjovt med minigolf?  Har man måske overvejet at dykke? Eller noget helt andet.

DDI glæder sig til løbende at præsentere flere forskellige nye arrangementer sammen med aktivitetsudvalget, og håber at I vil tage godt imod det.

 

Står du og har en ide til næste arrangement? 

Sidder du i en døveklub og behøver sparring til at gennemføre et arrangement i samråd med DDI?

Vil du være frivillig i nogle af arbejdsgrupperne?

 

Så tøv ikke – kontakt André Kobberholm på mail: ak(a)deafsport.dk

 


 

Sekretariatet:
 

andre_circle.png

Andre Kobberholm
Idrætskonsulent

Udvalg:
 

NN.png

Christina Hausgaard
Tovholder for udvalget