Alle har lyst til at være med og har viljen til at ville udrette noget stort

Det var et decimeret herrelandshold som mødte op på Castberggård fredag d. 6. oktober. I løbet af dagene lige op til samlingen og på selve dagen, kom der 5 afbud på grund af skader og sygdom. Så truppen var skrumpet fra 21 til 16 spillere. De 16 spillere har til gengæld vist et stort engagement hele weekenden. En weekend som har budt på to gange træning lørdag og en træningskamp søndag.

Den ene træning lørdag foregik i silende regn, men ingen spillere klagede. Alle gik til den til træning, og alle viste igen en stor vilje til at lære, at udvikle sig og vokse med dette hold. Det var to træningspas med mange taktiske elementer og alt blevet taget godt imod. Det var også to træningspas hvor målmændene blev kørt godt igennem af den ene af vores to nye trænere. Spillerne kunne nemlig fredag sige velkommen til Daniel Jespersen. Daniel er trådt ind i trænergruppen og har sagt ja til at være med i arbejdet med landsholdet de næste 4 år. Dette kommer specielt vores målmænd til nyde godt af da Daniel er tidligere professionel målmand, med kampe på de bedste ungdomshold hold i FCK, målmand for FC Helsingør i 1. division og med flere landskampe for flere af DBUs ungdomslandshold. Daniel blev taget rigtigt godt imod, og faldt med det samme til i vores trup. Til vores kvalifikationskamp mod Spanien kommer den anden nye træner i vores trup Rasmus Munk. Rasmus træder ind sammen med Daniel som målmandstræner, og vil også hjælpe til med andre funktioner omkring holdet.

Denne weekend var også weekenden hvor vi som trænere og ledere fortalte truppen om vore planer, ønsker, drømme og visioner for de næste 4 år. Dette var også noget som spillerne syntes godt om. I det hele taget er der en rigtig god stemning i landsholdstruppen, og det er tydeligt at alle har lyst til at være med og har viljen til at ville udrette noget stort med denne trup.Dette gælder både teamet rundt om holdet og alle spillerne. 

Søndag d. 8 oktober spillede vi vores sidste træningskamp før den vigtige kvalifikationskamp mod Spanien. Vi skulle møde et hold Fra Vejle Idrætshøjskole, og når man møder sådanne hold, ved man aldrig helt hvad og hvem man møder. Vi mødte faktisk et ok spillende hold. Det var tydeligt at det ikke var et hold der spiller sammen til dagligt, men det var også tydeligt at der var nogle gode fodboldspillere imellem.Det blev en kamp som vi kom til at lære en hel masse af. Det blev en kamp som vi tabte, og vi tabte den faktisk mest til os selv. Vi spillede ikke op til vores bedste, vi kæmpede ikke over hele linjen vores bedste. I det hele taget var der for mange der ikke ramte niveau. Og så bliver man straffet. I dag blev vi straffet og tabte 3-1, efter at have været foran 1-0 på et mål scoret af Asger Roar Kristiansen, et rigtigt energimål, hvor Asger pressede op og troede på en chance som egentlig ikke rigtigt var der. Målet satte desværre en stopper for vores spil. Mange spillere glemte aftaler, mange spillere glemte at løbe og arbejde, og derfor måtte vi inkassere 3 mål.

Fælles holdbillede.jpeg

Som jeg har skrevet tidligere, så blev det en kamp som vi lærte en masse af, og det retter vi selvfølgelig før kampen mod Spanien. Vi har heldigvis en trup nu som står sammen og støtter hinanden. Det er rart som lederteam, at se at spillerne holder hovedet højt også i modgang, at spillerne stadig støtter hinanden, selv om der bliver lavet personlige fejl. Så alt i alt, et kedeligt nederlag, men en lærerig oplevelse.

Vi sluttede af med at give hinanden hånden på at vi alle hver især nu går hjem og forbereder os mentalt og fysisk til kampen mod Spanien og så mødes vi igen d. 20 oktober og er klar til at kæmpe for os, for Dansk Døve-Idrætsforbund og for Danmark.

Vi håber at rigtigt mange af jer vil komme og støtte holdet lørdag d. 21. oktober i kampen mod Spanien.

/ Per Sørensen, Landstræner herre fodboldlandsholdet

18 oktober 2017

Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI) kan med glæde meddele at aftalen med bowlinglandstræner Bjarne Svensson er forlænget. Aftalen med Bjarne Svensson gælder for de næste fire år...

17 oktober 2017

Søndag den 15. oktober var der 9 deltagere i DM langdistance i orientering i Jonstrup Vang og Lille Hareskov. Der var to herrer der stillede op i H21 klassen og to herrer der...

16 oktober 2017

Kunne du tænke dig sportstøj fra Puma med nummer og Danmark på ryggen, og med DDI-logo på brystet, så har du muligheden for at købe det igennem vores nye webshop i DDI. Men der...