Badmintonstævnet anno 2017 på Castberggård!

Dansk Døve-Idrætsforbund arrangerer i fællesskab med Castberggård årets fedeste badmintonstævne i fantastiske omgivelser på Castberggård i weekend 10.-12. november.

Det er allerede åbent for tilmeldinger, samt mulighed for at overnatte på Castberggård.

Du kan tilmelde dig til stævnet ved at klikke her (nemtilmeld) der er også mulighed for at tilkøbe transport mellem Castberggård og Hedensted station.

Tilmeldingsfrist: Fredag d. 27. oktober 2017​ kl. 23:00

Der skal gøres opmærksom på, at det er forskellige prisklasser, som afhænger af om du er tilskuer, spiller eller DDI-spiller.

Hvis man har et medlemskab med DDI-andel hos en klub under DDI, f.eks Start, Viking eller Døvania, så er du DDI-spiller uanset hvilken sport dit medlemskab hører til.

Hvis du er usikker på om dit medlemskab har DDI-andel, så spørg din klub.

14 juni 2018

Vi har modtaget en bekræftelse fra Ukraine, at de sender livestreaming af kampen mellem Ukraine og Danmark på lørdag d. 16. juni på deres youtube-kanal.

Kampen starter...

13 juni 2018

På torsdag d. 14. juni. Rejser 14 spillere og 6 ledere til Poltava i Ukraine for at spille kvalkamp mod Ukraine lørdag d. 16. juni kl. 17.00.

De 14 spillere som tager...

11 juni 2018

I begyndelsen af året 2018 offentliggjorde vi på DDI´s hjemmeside invitationen til Nordisk-Baltisk Mesterskab i discgolf for døve i Estland. Vi havde ikke discgolf på vores...