Besøg hos Oticon Fonden - Tak for støtten

I dag har Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI) haft en spændende dag, da Elitechef Joachim Thor Krøyer og idrætskonsulent André Kobberholm besøgte Oticons hovedkvarter lidt uden for Ballerup.

Vi overrakte et flot takkekort, et billede af guld-holdet i damehåndbold, til Lars Nørby Johansen, som er formand for Oticon Fonden, som en tak for deres store støtte til damehåndboldholdets deltagelse ved VM i Brasilien for døve.

IMG_20180823_103323.jpg

Fra venstre: Joachim Thor Krøyer, elitechef og Lars Nørby Johansen, formand for Oticon Fonden

Efter overrækkelsen, fik vi en god snak om hvordan både Dansk Døve-Idrætsforbund og Oticon Fonden kan fortsætte det gode samarbejde i fremtiden.

”DDI og Oticon Fonden har rykket sig tættere sammen, og det glæder os at en af verdens største høreapparatproducenter støtter forbundet, for ingen tvivl om at Oticon Fondens støtte har været med til at sprede glæde og motivation blandt vores sportsfolk.” udtaler Joachim Thor Krøyer.

Der skal igen lyde en stor tak til Oticon Fonden, da fondsarbejde er utrolig vigtigt for DDI, for uden deres støtte vil det være sværere for DDI at sende de forskellige hold afsted. Vi ser desuden frem til at fortsætte det gode samarbejde med Oticon Fonden.

 

/AK

14 april 2019

Albertslund Futsal Forening støtter igen Dansk Døve-Idrætsforbund.

Søndag den 28. april afholder Albertslund Futsal Forening (AFF) et indendørsstævne på...

12 april 2019

Dansk Døve-Idrætsforbund har idag endnu en aftale om samarbejde og sponsorat med Enjoy Sport til og med 2022.

Det hele startede med at Hubert S....

12 april 2019

Discgolf i spændende udvikling hos DDI

I starten af 2018, havde hverken Dansk Døve-Idrætsforbund eller nogle af klubberne discgolf på programmet. Da...