Bowling, Christian Radoor tabte til en franskmand

Ved World Deaf Bowling Championships 2015 skulle Christian Radoor, som den eneste dansker i All Events-finalen (24 bedste spilleres samlet score for hele VM) spille mod en franskmand, men tabte desværre matchen med 1-2. Dermed er VM slut for alle danskere, men det har på mange måder været et godt VM for det danske landshold, for glæden og motivationen ved at spille bowling på landsholdet er i top. Næste mål bliver at træne videre mod NBM Bowling 2016 i Letland, og endelig mod Deaflympics 2017.

Der skal også lyde et stort tak til den midlertidige bowlingleder, Louise Peitersen , for hendes indsats med landsholdet har været fantastisk, og har en stor del af æren for at landsholdet er kommet frem igen.

/JTK

20 november 2019

Dansk Døve-Idrætsforbund har modtaget en invitation fra Letland, som arrangerer det første Nordisk-Baltisk Mesterskab i skak for døve.

NBM er både for herrer og kvinder...

20 november 2019

Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI) deltager til Nordiske-Baltiske Mesterskaber (NBM) i bowling. Det foregår den 9. til den 13. juni 2020 i Vantaa, Finland. I første omgang var...

20 november 2019

Dansk Døve-Idrætsforbund’s medieudvalg inviterede lørdag den 16. november 2019 alle forbundets medlemsklubber og landsholdsledere under DDI, til PR-seminar i Tegnsprogshuset i...