Camp i Portugal 2018 (Surf/Kitesurf)

Vi har en fantastisk nyhed til jer med et spændende tilbud. Måske kan I huske at i 2015 arrangerede vi en surf camp i Portugal tæt ved Lissabon. Dengang var der 18 personer af sted som lærte at surfe og det var en stor oplevelse. Måske var du selv med eller måske du gerne ville, men var forhindret – nu får du en ny mulighed.

01.jpg

I sommer lavede vi et spørgeskema for at finde ud af om der var interesse for en ny surf camp og hvad jeres behov, ønsker og interesser var. Vi modtog rigtig mange svar – hvilket vi er glade for. Jeres svar gjorde vi kunne komme videre med planlægningen sammen med rejsebureauet, hvor vi gik i dialog om hvilke muligheder vi havde ud fra jeres svar. Og nu har vi en pakkeløsning klar til jer!

02.jpg

Denne gang er det også i Portugal, men i Porto som ligger i Nordportugal og det er fra den 8. – 15. september 2018. I 2015 var der kun en hovedaktivitet, nemlig surfing og nogle små side aktiviteter. Denne gang bliver det anderledes, da du kan vælge mellem 2 hovedaktiviteter; surfing eller kitesurfing. Du kan kun vælge én hovedaktivitet, men begge kan vælges lige meget om du er nybegynder eller har erfaring. Derudover kan du tilkøbe forskellige små aktiviteter. Nogle skal du betale for og nogle er gratis.

03.jpg

Den pakke vi har valgt indeholder forskellige aktiviteter. Selvfølgelig hovedaktiviteten som er 4 gange 2 timer, og til dem der vælger surfing er der også en ekstra ting med, nemlig at du en dag får surfudstyr og kan tage ud på egen hånd – der vil dog være en instruktør der holder øje inde fra stranden.  Derudover er der også en dagstur til Porto, hvor vi bliver kørt frem og tilbage og så kan opleve Porto på egen hånd, en udflugt til en vingård og en tur til en cable park.

04.jpg

Priserne og præcis hvad pakken indeholder kan du se på plakaten og der kan du også se der er en pris for medlemmer og en anden for ikke-medlemmer samt priserne for de to hovedaktiviteter der også er forskellig.

Det er vigtigt at understrege at der ikke er flybilletter med i pakken, da vi fandt ud af at det ville blive meget dyrt for jer, hvis DDI bookede en gruppebillet og vi ønsker ikke det bliver dyrt for jer. Derfor skal I selv booke fly, men vi vil selvfølgelig gøre alt hvad vi kan så vi alle kommer med samme fly og i den forbindelse har vi tænkt at oprette en facebook gruppe eller lave en mail liste, hvor vi kan kommunikere, men det finder vi ud af til den tid.

05.jpg

Campen i Porto er valgt i samarbejde med rejseselskabet Lapoint og selvom det hedder en camp, så skal vi ikke bo i telt. Campen består af værelser, opholdsrum og så er der en helt speciel surfer og kitesurf stemning, hvilket er utrolig afslappende og hyggeligt. Ofte er der vollyball bane, træningscenter, yoga og andre aktiviteter tæt på campen. Så alt i alt er det en fed oplevelse at være med.

06.jpg

Hvis det har fanget din interesse og du har fået lyst til at komme med, så skal du tilmelde dig via mail på adressen – det står også på plakaten (Som kan downloades herunder) – når du tilmelder dig vil du efterfølgende modtage en faktura på 2.000 kr. som er depositum, når de er betalt vil du komme på listen. Restbeløbet skal betales i maj måned, her vil du også modtage en faktura.

07.jpg

Samtidig med at tilmeldingerne kommer vil vi invitere jer med i den facebook vi opretter til formålet og her kan I også stille spørgsmål og det er også der vi vil komme med ekstra oplysninger som fx programmet. Årsagen til at vi ikke kan sende programmet nu, er at det er meget afhængig af vind og vand forhold, men aktiviteterne er på plads, det er bare selve programmet der kommer senere.

08.jpg

Lapoint har booket 22 pladser til os, så tilmelding er efter først-til-mølle princippet. Dvs. at når du har tilmeldt dig og betalt depositum kommer du på listen, når vi så er 22 er der lukket for tilmeldinger. Men hvis der kommer mange flere tilmeldinger vil vi undersøge muligheden for at få ekstra pladser på campen.

09.jpg

Vi håber I synes det lyder spændende og har lyst til at rejse sammen med os til Porto. Vi ser i hvert fald frem til at modtage jeres tilmeldinger og få en fed oplevelse med jer i Portugal.

10.jpg

Billeder er fra Surfcampen i Portugal i 2015

/AK

20 marts 2019

Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI) har den store glæde at udskrive DM i bowling for døve anno 2019. Dette års DM vil foregå i Odense Bowlinghal fra 8. juni til og med 9. juni. Der...

13 marts 2019

Vores kvindelige futsallandshold søger nye spillere til truppen, som har lyst til at være en del af fællesskabet og samtidig øge konkurrencen på holdet.

 

For at...

27 februar 2019

Lørdag den 23. februar blev DM i futsal afviklet på Castberggård.

For første gang siden 2015 var fire hold tilmeldt, og der var lagt op til et spændende mesterskab...