Døves Kulturdag 2017: En god dag, med mange præmier

I lørdags d. 23. september 2017 afholdte Aarhus Døveforening ”Døves Kulturdag” på Godsbanen i Aarhus. Vi fra Dansk Døve-idrætsforbund (DDI) deltog i dagen med en bod sammen med OK benzin, og mødte mange dejlige mennesker og fik mange gode snakke.

”Jeg mener at vi har fået et godt udbytte fra Døves Kulturdag, vi har mødt mange spændende mennesker og fået en god snak om DDI og døveidræt generelt. Der kom nogle idéer og forslag, som vi kan arbejde videre med. Arrangement har været rigtig godt organisering, så skal der lyder en stor ros til Aarhus Døveforening, for det kæmpe arbejde."  Fortæller André Kobberholm, idrætskonsulent.

 

DSC_3943.JPG

På dagen serverede Dansk Døve-Idrætsforbund også smagsprøver fra Define Energy Drink, som er produktsponsoren hos DDI, folk tog rigtig godt i mod dem.

 

DDI havde lavet en lille konkurrence, hvor folk skulle gætte de rigtige svar på tips 13. Der var 9 præmier, de tre øverste pladser blevet vundet af:

DSC_0217.JPG

1. Karsten Kristensen (Et hotelophold på Comwell Aarhus) med 11 rigtige.

 

DSC_0213.JPG

2. Andrew Rodda (En kasse Define Energy Drink) med 10 rigtige.

 

DSC_0212.JPG

3. Peder Sørensen (En kasse Define Energy Drink) med 9 rigtige.

 

DSC_3951.JPG

Fra os i Dansk Døve-Idrætsforbund ønsker vi tillykke med jeres præmier, også tillykke til dem, som har vandt 4-9. plads, samt til alle jer, der deltog i konkurrencen.

Resultatet fra Tips 13 kan ses på PDF-filen herunder.

På gensyn om 2 år, vi glæder os allerede til at møde jer igen til den næste Døves Kulturdag, men pr dags dato er der endnu ikke fundet et sted til afholdelsen.

 

/ AK

18 oktober 2017

Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI) kan med glæde meddele at aftalen med bowlinglandstræner Bjarne Svensson er forlænget. Aftalen med Bjarne Svensson gælder for de næste fire år...

17 oktober 2017

Søndag den 15. oktober var der 9 deltagere i DM langdistance i orientering i Jonstrup Vang og Lille Hareskov. Der var to herrer der stillede op i H21 klassen og to herrer der...

16 oktober 2017

Kunne du tænke dig sportstøj fra Puma med nummer og Danmark på ryggen, og med DDI-logo på brystet, så har du muligheden for at købe det igennem vores nye webshop i DDI. Men der...