Døves Kulturdag 2017: En god dag, med mange præmier

I lørdags d. 23. september 2017 afholdte Aarhus Døveforening ”Døves Kulturdag” på Godsbanen i Aarhus. Vi fra Dansk Døve-idrætsforbund (DDI) deltog i dagen med en bod sammen med OK benzin, og mødte mange dejlige mennesker og fik mange gode snakke.

”Jeg mener at vi har fået et godt udbytte fra Døves Kulturdag, vi har mødt mange spændende mennesker og fået en god snak om DDI og døveidræt generelt. Der kom nogle idéer og forslag, som vi kan arbejde videre med. Arrangement har været rigtig godt organisering, så skal der lyder en stor ros til Aarhus Døveforening, for det kæmpe arbejde."  Fortæller André Kobberholm, idrætskonsulent.

 

DSC_3943.JPG

På dagen serverede Dansk Døve-Idrætsforbund også smagsprøver fra Define Energy Drink, som er produktsponsoren hos DDI, folk tog rigtig godt i mod dem.

 

DDI havde lavet en lille konkurrence, hvor folk skulle gætte de rigtige svar på tips 13. Der var 9 præmier, de tre øverste pladser blevet vundet af:

DSC_0217.JPG

1. Karsten Kristensen (Et hotelophold på Comwell Aarhus) med 11 rigtige.

 

DSC_0213.JPG

2. Andrew Rodda (En kasse Define Energy Drink) med 10 rigtige.

 

DSC_0212.JPG

3. Peder Sørensen (En kasse Define Energy Drink) med 9 rigtige.

 

DSC_3951.JPG

Fra os i Dansk Døve-Idrætsforbund ønsker vi tillykke med jeres præmier, også tillykke til dem, som har vandt 4-9. plads, samt til alle jer, der deltog i konkurrencen.

Resultatet fra Tips 13 kan ses på PDF-filen herunder.

På gensyn om 2 år, vi glæder os allerede til at møde jer igen til den næste Døves Kulturdag, men pr dags dato er der endnu ikke fundet et sted til afholdelsen.

 

/ AK

22 februar 2018

Dansk Døve-Idrætsforbund kan hermed i samarbejde med START udskrive et danmarksmesterskab: DM 2018 Golf. 

...

22 februar 2018
Fordi det er den første højskoleaften på Castberggaard Øst i Rødovre den 1. marts 2018 kl.19.00-21.00, har vi sammen med Castberggaard, besluttet at arrangementet er gratis...
19 februar 2018

Klubben Kristrup Boldklub har i samarbejde med DDI arrangeret en opvisningskamp mellem Kristrup Herrehåndbold og Landsholdet fra DDI, kampen spilles fredag d. 2. marts 2018....