Døves Kulturdag 2017: En god dag, med mange præmier

I lørdags d. 23. september 2017 afholdte Aarhus Døveforening ”Døves Kulturdag” på Godsbanen i Aarhus. Vi fra Dansk Døve-idrætsforbund (DDI) deltog i dagen med en bod sammen med OK benzin, og mødte mange dejlige mennesker og fik mange gode snakke.

”Jeg mener at vi har fået et godt udbytte fra Døves Kulturdag, vi har mødt mange spændende mennesker og fået en god snak om DDI og døveidræt generelt. Der kom nogle idéer og forslag, som vi kan arbejde videre med. Arrangement har været rigtig godt organisering, så skal der lyder en stor ros til Aarhus Døveforening, for det kæmpe arbejde."  Fortæller André Kobberholm, idrætskonsulent.

 

DSC_3943.JPG

På dagen serverede Dansk Døve-Idrætsforbund også smagsprøver fra Define Energy Drink, som er produktsponsoren hos DDI, folk tog rigtig godt i mod dem.

 

DDI havde lavet en lille konkurrence, hvor folk skulle gætte de rigtige svar på tips 13. Der var 9 præmier, de tre øverste pladser blevet vundet af:

DSC_0217.JPG

1. Karsten Kristensen (Et hotelophold på Comwell Aarhus) med 11 rigtige.

 

DSC_0213.JPG

2. Andrew Rodda (En kasse Define Energy Drink) med 10 rigtige.

 

DSC_0212.JPG

3. Peder Sørensen (En kasse Define Energy Drink) med 9 rigtige.

 

DSC_3951.JPG

Fra os i Dansk Døve-Idrætsforbund ønsker vi tillykke med jeres præmier, også tillykke til dem, som har vandt 4-9. plads, samt til alle jer, der deltog i konkurrencen.

Resultatet fra Tips 13 kan ses på PDF-filen herunder.

På gensyn om 2 år, vi glæder os allerede til at møde jer igen til den næste Døves Kulturdag, men pr dags dato er der endnu ikke fundet et sted til afholdelsen.

 

/ AK

20 september 2018

D. 29. september 2018 spiller Danmark mod Serbien om en billet til EM i Grækenland til næste år.

I halvlegspausen vil der være lodtrækning med mange lækre præmier. For...

19 september 2018

Der er kommet information fra ICSD om det kommende Vinter Deaflympics 2019:

Det italienske døve-idrætsforbund; Federzione Sport Sordi Italien (FSSI), der værter for...

18 september 2018

Dansk Døve-Idrætsforbund har modtaget en henvendelse fra Høreforeningen, om en spændende Teenweekend, som vi gerne vil dele med jer.

”Succesen fortsætter og nu har...