Døves Kulturdag 2017: En god dag, med mange præmier

I lørdags d. 23. september 2017 afholdte Aarhus Døveforening ”Døves Kulturdag” på Godsbanen i Aarhus. Vi fra Dansk Døve-idrætsforbund (DDI) deltog i dagen med en bod sammen med OK benzin, og mødte mange dejlige mennesker og fik mange gode snakke.

”Jeg mener at vi har fået et godt udbytte fra Døves Kulturdag, vi har mødt mange spændende mennesker og fået en god snak om DDI og døveidræt generelt. Der kom nogle idéer og forslag, som vi kan arbejde videre med. Arrangement har været rigtig godt organisering, så skal der lyder en stor ros til Aarhus Døveforening, for det kæmpe arbejde."  Fortæller André Kobberholm, idrætskonsulent.

 

DSC_3943.JPG

På dagen serverede Dansk Døve-Idrætsforbund også smagsprøver fra Define Energy Drink, som er produktsponsoren hos DDI, folk tog rigtig godt i mod dem.

 

DDI havde lavet en lille konkurrence, hvor folk skulle gætte de rigtige svar på tips 13. Der var 9 præmier, de tre øverste pladser blevet vundet af:

DSC_0217.JPG

1. Karsten Kristensen (Et hotelophold på Comwell Aarhus) med 11 rigtige.

 

DSC_0213.JPG

2. Andrew Rodda (En kasse Define Energy Drink) med 10 rigtige.

 

DSC_0212.JPG

3. Peder Sørensen (En kasse Define Energy Drink) med 9 rigtige.

 

DSC_3951.JPG

Fra os i Dansk Døve-Idrætsforbund ønsker vi tillykke med jeres præmier, også tillykke til dem, som har vandt 4-9. plads, samt til alle jer, der deltog i konkurrencen.

Resultatet fra Tips 13 kan ses på PDF-filen herunder.

På gensyn om 2 år, vi glæder os allerede til at møde jer igen til den næste Døves Kulturdag, men pr dags dato er der endnu ikke fundet et sted til afholdelsen.

 

/ AK

10 december 2017

Få endnu mere glæde ud af den legende, inspirerende og hamrende sjove form for fodbold, for lørdag den 10. marts 2018 afholder Dansk Døve-Idrætsforbund et stort åbent FUTSAL...

10 december 2017

Der afholdes DM FUTSAL 2018 den 10.marts 2018, og der er sendt mail ud til alle klubber.

Se vedhæftet fil nedenstående.

/JTK

 

08 december 2017

DDI holder en åben samling for både øvet og nye orienteringsløbere på Castberggård d.12-14. januar 2018

Alle er velkomne - både dem som gerne vil lære at blive bedre til...