Dagbog fra Brasilien (VM), dag 7-9 - Helle Brixen

Nu bringer vi nyheder fra dag 7-9 fra Helle’s dagbog, god fornøjelse.

Dag 7 - 15. juli

Der blev ikke snakket helt så meget ved morgenbordet i morges, klokken var 6.30 da vi stod op, og det var jo fordi vi skulle træne allerede kl 9.00 i dag. Uhh nu havde man lige vænnede sig til at stå senere op. Vi vækker noget opsigt rundt omkring når vi kommer frem, ikke kun fordi pigerne selvfølgelig er nogle flotte piger, men også fordi man ser ikke så ofte lyshårede piger i gadebilledet hernede. Folk vil gerne have taget billeder sammen med os, men vi tror selv det er fordi vi er gode til at spille håndbold. Efter træningen gik vi over på ”spillerhotellet” Man kan sige, at det blev dobbelt op på VM, da vi selvfølgelig skulle se finalen i fodbold mellem Kroatien og Frankrig. De kroatiske herrer havde indtaget salen med storskærm og de gjorde deres til at heppe foldboldherrerne til en sejr, så I kan forestille jer at skuffelsen var stor da det ikke lykkedes. Om søndagen er ALT lukket hernede, og vi brugte tiden inden aftensmaden på total hygge med spil på hotelgangen og nogle fik massage. Aftensmad foregik på spillerhotellet, samtidig med at vi så den live-streamede damekamp mellem Rusland og Ecuador, som spiller i den anden pulje. Vi er nu kommet hjem efter aftensmaden, og skal igen til at hygge med kortspil og andre spil. 

Dag 7 lille.jpg

Dag 8 - 16. juli

Hvad sker der når man slipper 11 damespillere, 5 ledere og 2 tolke løs i et shoppingscenter?

Vi skulle i dag mandag have besøgt byen Gramado, en tysk præget landsby med smukke vandfald og bygninger, som ligger ca. 60 km fra Caxias do sul. Vi valgte at ændre vores planer for dagen da vejret mildest talt var forfærdeligt, vi vågnede op til voldsomt regnvejr, lyn og torden. Vi tog i stedet til et stort Shopping center Iguatemi, så der kom ikke ret mange protester for de ændrede planer. Bussen hentede os klokken 10.30 på hotellet og 15 min senere stod vi i centeret klar til SHOPPING. 1,2,3 sæt i gang! Der gik ikke lang tid før den første spiller kom ud fra en butik med en pose i hånden, og sådan blev det ved i 4 timer, godt der kun var 2 herrer med. André gav hurtig op og fandt en stol og en kop kaffe, Søren derimod blev lidt imponeret over udvalget af herrebutikker, så fristelsen til at købe noget blev for stor, selv for ham.

Mod betaling kunne man leje små køretøjer hvis man var blevet træt af at gå, og det benyttede flere af spillerne sig af, godt at se de har bibeholdt deres barnlige sind. Hurtigt blev det en konkurrence om hvem kom først over målstregen og… næsehornet vandt!

Humøret fik lige et nyk opad og lederteamet kan konstatere at vi har fundet vores middel mod lejrkuller. Resten af dagen tog en stor flok hen til hallen for at se herrekampene mens de resterende var i poolen og spillede spil. En rigtig god opladning til morgendagens kamp mod Ghana, som vi ALLE ser frem til.

Dag 8 lille.jpg

Dag 9 - 17. juli

En dag som bød på lidt af hvert, kan man med rette kalde denne dag. Jeg ved næsten ikke om man kan beskrive hvilken rutsjetur vi har været igennem i dag, en besked fra ledelsen i går meget sent, var at man samlede begge damepuljer og spillede alle mod alle. Det blev vi utrolig glade for, det betød jo at vi ville få flere kampe end først antaget. Vi vågnede i morges og fik så den besked, at DET var lavet om i løbet af natten og man gik tilbage til at spille i to puljer. Hvilket betød vi havde en semifinale og en evt finale tilbage at spille. Det var næsten ikke til at bære og det blev dog også for meget for spillerne som blev rigtig kede af det. Vi i lederteamet tog så derfor over på spillerhotellet hvor Technical Director (TD) og Organising Committee (OC) holder til, og bad om et møde med dem. Efter 3 timer lange og seje forhandlinger gik vi derfra med et nyt program i hånden, hvor ALLE spiller mod ALLE. Denne gang tror vi ikke det bliver lavet om, for det sidste samtlige trænere skulle gøre, var at skrive under på at alle accepterede det nye program. Kan I forestille jer spillernes reaktion da vi kom tilbage på hotellet.

Vi spillede så kamp mod Rusland her til aften og det gik fantastisk, ALLE spillere kom på scoringslisten og vi vandt 27-11 Nu er humøret igen helt i top.

Dag 9 lille.jpg

17 februar 2019

Fodboldlandsholdet har brugt weekenden på Castberggård, som den sidste af to udtagelses-samlinger, før landstræneren udtager truppen som skal repræsentere Danmark til EM 2019 i...

15 februar 2019

08 februar 2019

Så skal DDI igen uddele årets priser - denne gang for året 2018. Du kan være med til at bestemme, hvem der skal...