Dame landsholdet er i storform før VM Håndbold 2018

Det er meget svært IKKE at være begejstret over damelandsholdets 2 træningskampe som vi spillede i Antvorskov Hallen i Slagelse i dag. Først mødte vi B91’ serie 1 hold. Vi havde igen fokus på vores systemer og presspil og det lykkedes os at slå dem 20-16. Kamp nummer 2 var mod Løve-Høng’ nedrykkere fra 3.Division. Inden kampen gav vi hinanden hånden på at vi skulle kæmpe til sidste fløjt, da vi var klar over det blev en hård fysisk kamp. I første halvleg var der ikke meget som fungerede for os og vi kom hurtig bagud. Ved pausen stod der 8-12, vi afprøvede derfor vores 5-1 forsvar med Anni som fremskudt og vi skal da lige love for at det gav pote, vi kæmpede benhårdt i forsvaret og det smittede af på vores angreb hvor vi pludselig fandt mange gode løsninger. Vi vandt kampen 18-16 og formåede altså at holde modstanderen nede på 4 mål i 2. Halvleg med en storspillende Tanja i målet. Denne kamp er nok den allerbedste holdpræstation de har leveret til dato, og vi siger tusind tak til de to sjællandske hold og et stort velkommen på holdet til Malene.

Image-1.jpg
Foto: Dame landsholdet og Løve-Høng (fra 3.division), 18-16 til Danmark

Image-2.jpg
Foto: Dame landsholdet og B91 (fra serie 1), 20-16 til Danmark

/BRIXEN

16 august 2018

Efter succesen i Brasilien, hvor damehåndbold vandt guld, hvilket er det første VM-guld i 35 år i Dansk døveidræt!

Vi vil ikke hvile på laurbærrene, vi vil tværtimod få...

14 august 2018
Idag har Københavns Kommune officielt inviteret GULD-landsholdet og Dansk Døve-Idrætsforbund til fejring med de berømte rådhuspandekager på Københavns Rådhus.
 ...
28 juli 2018

World Deaf Golf Championships 2018 i Irland er slut, og Lasse Emil Nielsen fik et flot 4.plads hjem til Danmark. Han sluttede 3.runde med 78 slag (6 over banens par) og 4.runde...