Dame landsholdet er i storform før VM Håndbold 2018

Det er meget svært IKKE at være begejstret over damelandsholdets 2 træningskampe som vi spillede i Antvorskov Hallen i Slagelse i dag. Først mødte vi B91’ serie 1 hold. Vi havde igen fokus på vores systemer og presspil og det lykkedes os at slå dem 20-16. Kamp nummer 2 var mod Løve-Høng’ nedrykkere fra 3.Division. Inden kampen gav vi hinanden hånden på at vi skulle kæmpe til sidste fløjt, da vi var klar over det blev en hård fysisk kamp. I første halvleg var der ikke meget som fungerede for os og vi kom hurtig bagud. Ved pausen stod der 8-12, vi afprøvede derfor vores 5-1 forsvar med Anni som fremskudt og vi skal da lige love for at det gav pote, vi kæmpede benhårdt i forsvaret og det smittede af på vores angreb hvor vi pludselig fandt mange gode løsninger. Vi vandt kampen 18-16 og formåede altså at holde modstanderen nede på 4 mål i 2. Halvleg med en storspillende Tanja i målet. Denne kamp er nok den allerbedste holdpræstation de har leveret til dato, og vi siger tusind tak til de to sjællandske hold og et stort velkommen på holdet til Malene.

Image-1.jpg
Foto: Dame landsholdet og Løve-Høng (fra 3.division), 18-16 til Danmark

Image-2.jpg
Foto: Dame landsholdet og B91 (fra serie 1), 20-16 til Danmark

/BRIXEN

20 oktober 2018

European Deaf Sports Organization holdte den 18.-19. oktober deres 19th kongres i Heraklion på Kreta med deltagelse af 90 deltagere fra 33 lande.

Danmark var...

18 oktober 2018

Her til aften blev der trukket lod om det indledende gruppespil til EM i fodbold 2019. Turneringen finder sted til sommer, på den græske ø, Kreta.

 

Danmark er...

16 oktober 2018

I morgen (17. oktober) er det sidste frist for at tilmelde dig til arrangement hos LØBEREN i Lyngby, hvor du kan lære din løbestil at kende og høre mere om teknik samt...