Damefutsal: Danmark er videre til EM i futsal i Finland 2018

Med 2 sejre og 2 nederlag til Danmark lykkedes det for damefutsalholdet at kvalificere sig til slutrunden i Finland i december 2018. Holdet endte på 3. pladsen i puljen og da det er de 4 bedste hold i puljen som får billet til slutrunden, indløste Danmark dermed sin billet.

Stillingen endte således:

  1. Tyskland: 12 points
  2. Holland:  7 points
  3. Danmark: 6 points
  4. Irland: 4 points
  5. Italien: 0 point

Kort om hver kamp samt kommentarer fra landstræner Jesper Bang Madsen.

1. kamp var Tyskland mod Danmark, som endte 7-0 til Tyskland.

”En rigtig god modstander der fra start lagde et stort pres på os, men vi stod godt på banen og spillede, specielt 1 halvleg, en super kamp fik overtaget og lagt pres på dem men formåede desværre ikke at omsætte vores store chancer til mål. Omvendt må vi bare tage hatten af for deres effektivitet foran mål. Men må sige at resultatet bestemt ikke viser det rigtige billede af kampen.” fortalte Jesper om Tyskland-kampen.

01.JPG

Fra kampen mellem Danmark og Tyskland.

 

2. kamp var Danmark mod Italien, hvor Danmark vandt med 10-3.

Om kampen mod Italien sagde Jesper: ”En helt anderledes modstander hvor vi fra start til slut styrede kampen og fik holdt et højt pres og tvang dem til at lave mange fejl. Vi spillede klart hurtigere end dem og fik hurtigt gang i målscoringerne. Så det var dejligt at se de formåede at rejse sig efter kampen mod tyskerne.”

02.JPG

Fra kampen mellem Danmark og Italien.

 

3. kamp var Danmark mod Irland, hvor Danmark vandt stort med 13-0.

”En modstander der klart fra start var meget defensivt og gennem hele kampen holdt en spiller tilbage, hvilket gjorde det nemt for os at erobre bolden og få en masse kontraer på den baggrund. Vi var gode til at finde hinanden og fik mange mål på den konto.” udtalte Jesper om kampen mod Irland.

03.JPG

Landstræner for damefutsal, Jesper Bang Madsen.

 

4. og sidste kamp, tabte Danmark til Holland, som er værtsland, med 4-1.

Om nederlaget til Holland forklarede Jesper: ”Her kom vi op mod et godt organiseret mandskab der stod godt på banen og fik gjort det svært for os at spille os igennem dem og straffede vores fejl når de opstod. Men da vi var afsted med en smal trup blev vi straffet på det fysiske. Et hold som jeg bestemt mener vi bør slå på lige vilkår. Vi spillede mod Irland kl. 10 og Holland kl. 14, mens Holland kun havde kampen mod os.”

04.JPG

Fra kampen mellem Danmark og Holland.

 

Holdet har lavet en video i omklædningsrummet, efter de havde kvalificeret sig til EM i Finland. Se videoen her

 

Billeder fra EM-kvalifikationen kan ses på galleri, eller ved at klike på her

 

/AK

12 december 2018

Dansk Døve-Idrætsforbund og OK har lavet en forlængelse af sponsoratet til og med 2021, og med option for forlængelse frem til 2025.

Joachim Thor Krøyer, sekretariats-...

11 december 2018

10 december 2018