Damehåndbold: Endelig blev vi samlet igen

Hver gang trænerteamet kommer hjem søndag eftermiddag efter samling med landsholdet, så er vi altid høje på oplevelser og fuldstændig drænet for energi. Det samme er gældende denne gang, og så tænker vi at næste gang må vi huske at ligge hvilepauser ind i programmet. For der er altså fart på fra fredag kl 17.00 til søndag kl 13.00. Der er nu gået små 2 måneder siden vi kom hjem fra Brasilien, så gensynsglæden var stor, det kunne tydelig ses og mærkes igennem hele samlingen. Spillerne kom lidt spredt over weekenden, håndboldturneringen er jo startet ude i klubberne. Så når en spiller ankom blev der delt glade smil og masser af krammere ud. Vi sagde også velkommen til 2 nye spillere, som nu skal tage stilling til om de vil melde sig ind i både en hørende- og en døveklub. Hvilket jo er et krav for at være med til landsholdssamlingerne.

bil2.jpg

Fredag aften var der et træningspas med herrerne, det er altid fedt når vi er samlet med herrerne. Her benytter vi lige lejligheden til at sige tusind tak til Danske Døves Landsforbund (DDL) for de flotte t-shirts vi fik da vi var på Københavns Rådhus til pandekager. De er gode at træne i. Der var super energi igennem hele træningen, og vi sluttede af med kamp imod hinanden. Sekretariatet fra DDI var også på Castberggård, så det sydede af aktivitet denne weekend. Efter træning blev der afholdt ledermøde og et møde med elitechefen.

bil3.jpg

Lørdag morgen kom døvefilm på et aftalt besøg, de ville lave en udsendelse med os efter vores hjemkomst fra VM i Brasilien, og så ville de gerne have et indblik i hvad vi laver til vores samlinger. Så fra kl 8.00 lørdag morgen havde vi en kameralinse rettet imod os en stor del af dagen. Spillere og trænere blev interviewet på skift. Vi lagde ud med et tidligt træningspas efterfulgt af teambuildings øvelser før og efter frokost, det kom der ret meget sjov ud af men vi gjorde også mange interessante opdagelser om spillerne som vi ikke lige havde set før. Vi fik et lille pusterum hvor vi heppede på herrerne som spillede træningskamp, men ikke længe da vi havde arrangeret en combat/fitness instruktør fra Aarhus Heidi Agerbo. Hold nu op, det gik stærkt 90 minutter med fuld drøn på pigerne og musikken. Mange opdagede vist nogle muskler de havde glemt de havde. Et tiltrængt bad og derefter aftensmad. Vi kunne lige klemme BSV kampen ind som vi så på storskærm inden vi brugte et par timer på at evaluere VM, et meget vigtigt punkt på programmet synes vi. Der kom mange gode ting frem som vi kan tage med os næste gang vi skal til et mesterskab. Aftens sociale samvær var i form af Kahoot, også der kom der overraskende ting frem, hvem vidste f.eks at håndboldlederen for herrerne laver havenisser! og at herretræneren har spille håndbold i 43 år. Inden vi gik i seng lørdag aften, nåede vi faktisk også at svare på spørgsmål fra herrerne om vores tur samt se vores finalekamp mod Tyrkiet.

Søndag var der kamp mod Taulov-Skærbæk´s serie 1 damer, en meget jævnbyrdig kamp som vi vandt med 4 mål. Vi manglede endda 2 af vores stamspiller.

bil4.jpg

/Helle Brixen, landstræner for damehåndbold

24 maj 2019
Dansk Døve-Idrætsforbund har udtaget Lasse Emil Nielsen (Døves Idrætsklub START) til at repræsentere Danmark ved European Deaf Golf Championships 2019 i Sverige. EM skal...
23 maj 2019

Er du nysgerrig på at få et dybere indblik i Dansk Døve-Idrætsforbunds arbejde, samt vide mere om hvilke spændende opgaver og aktiviteter som forbundet var omkring det...

21 maj 2019

Lørdag den 11. maj gennemførte Dansk Døve-Idrætsforbund klubseminar og søndag den 12. maj repræsentantskabsmøde, begge foregik på Hotel Scandic i Vejle.

Der kom 13...