Danmark i spændende gruppe til EM i Grækenland 2019

Her til aften blev der trukket lod om det indledende gruppespil til EM i fodbold 2019. Turneringen finder sted til sommer, på den græske ø, Kreta.

 

Danmark er kommet i en spændende og lovende gruppe, hvor vi møder Irland, Ungarn og Tyrkiet.

 

Dansk Døve-Idrætsforbund har fået en hurtig reaktion fra landstræner, Per Sørensen: "Jeg havde min egne ønske-pulje: Grækenland, Irland og Ungarn.

Vi fik Tyrkiet, Irland og Ungarn – så jeg er faktisk godt tilfreds. Det danske hold udvikler sig hele tiden, og vi har tidligere bevist at når vi taktisk spiller vores bedste spil, kan vi spille op med de bedste. Det viser smalle nederlag til Ukraine og Storbritannien. Vi er kommet i en stærk pulje, og vi var kommet i en stærk pulje lige meget hvem vi havde trukket.

For de hold der kvalificerer sig til EM er gode hold. Vi er ikke bange for nogen hold, vi har en naturlig respekt for vores modstandere, men vi frygter ikke nogen. Vi har nu ca. 5 1/2 måned til at gøre os helt klar og jeg ved at spillerne glæder sig. Vi vil arbejde hårdt, vi vil udtage den absolut stærkeste trup, og vi vil rejse til Grækenland og repræsentere Dansk Døve-Idrætsforbund og Danmark med stolthed og glæde. Og vi vil gøre alt hvad vi kan for at lave et resultat som i alle kan være stolte af og glade for."

 

I den seneste kvalifikationskamp mod Serbien, sikrede Danmark sig sin billet til EM-slutrunden, med en overbevisende sejr på 5-1, ved Frederiksberg Idrætspark. Nu venter der sig nye udfordringer blandt nogle af de absolut bedste døve fodboldlandshold i verden.

 

 "Jeg kender mest Tyrkiet som er verdens bedste hold. Irland har netop i deres kvalgruppe slået Sverige stort, så de kan godt spille fodbold. Ungarn er på papiret det svageste hold af de 3 hold. Kan vi spille 3 kampe på vores allerbedste niveau, så er det ikke umuligt at komme videre fra gruppen og spille om at blive nr. 1 - 8.", uddyber Per Sørensen, om sit kendskab til de kommende modstandere, som venter de danske vikinger i gruppespillet.

 

De fire indledende grupper til EM i Grækenland 2019 er som følger:

Gruppe A:

 1. Grækenland
 2. Spanien
 3. Italien
 4. Belgien

 

Gruppe B:

 1. Irland
 2. Ungarn
 3. Tyrkiet
 4. Danmark

 

Gruppe C:

 1. Kroatien
 2. Polen
 3. Rusland
 4. Tyskland

 

Gruppe D

 1. England
 2. Ukraine
 3. Sverige
 4. Frankrig

 

 

/NNK

13 september 2019

Det glæder Dansk Døve-Idrætsforbund rigtigt meget, at vi nu officielt kan sige at DM (Danmarksmesterskabet) I golf kan gennemføres her i weekenden, lørdag den 14. til søndag...

11 september 2019

Dansk Døve-Idrætsforbund arrangerede i 2015 det første surfcamp-event i Portugal, som var en stor succes. Det har vi derfor besluttet at gentage i 2020, men denne gang bliver...

06 september 2019

Den 28. september afholdes ...