Danmark taber 5-1 til Frankrig

Her til aften spillede det danske kvindelandshold i futsal mod Frankrig ved 5th EC Futsal 2018 i Tampere. Vinderen af dagens kamp ville gå videre til placeringskamp om 9.-10. pladsen, og taberen ville ende i placeringskamp om 11.-12. pladsen.

Danmark var allerede fra start mærket af at den smalle trup var på skrump igen. I dag sad både Sarah Lind Nielsen og Anni Villadsen over. Førstnævnte på grund af karantæne, og sidstnævnte på grund af skade. Med de to erfarne spillere ude, var den danske trup nu nede på syv spillere, heraf to målvogtere.

 

DSC_0109.jpg

 

Selvom den danske trup havde sit at kæmpe med op til kampen, så lykkedes det holdet at bringe sig i front 1-0 efter fem minutters spil, på et flot mål sat ind af holdets anfører, Maria Buch Klausen. Føringen holdt i næsten ti minutter, indtil en af de franske spillere fik lov til at løbe fra eget målfelt og drible sig forbi de danske spillere, for herefter at affyre et skud mod det danske mål. Med et uheldigt målmandsdrop ryger i bolden i nettet, og franskmændende kan juble til 1-1. Stilligen holdt frem til pausefløjtet, og danskerne kunne få et kort velfortjent pusterum.

 

DSC_0131.jpg

 

I 2. halvleg var de danske kvinde trætte, og dette sås tydeligt på tempoet i kampen. De kæmpede det bedste de har lært, men da Frankrig efter tre minutter inde i 2. halvleg kommer på 1-2, begyndte det danske spil langsomt at gå i opløsning. Franskmændende formåede at fastholde bolden på danskernes banehalvdel i store dele af 2. halvleg, hvilket resulterede i yderligere tre franske mål.

Nederlaget betyder som sagt at Danmark skal spille placeringskamp om 11.-12. pladsen. Det bliver den sidste danske kamp ved dette års EM i Tampere. Kampen spilles mod Norge på torsdag kl. 16:30 dansk tid. Vi sender live fra vores facebookside.

 

/NK

 

 

21 august 2019

European Deaf Sports Organisation har valgt den tidligere DDI-formand, Louise Peitersen, ind i deres bestyrelse.

Det sker efter at EDSO har haft et ønske om et mere...

15 august 2019

Landstræner for futsalkvinderne, Jesper Bang-Madsen, har i sommers valgt at opsige sin post. Det sker efter at Jesper har følt at det nu var tid til at prioritere andre ting....

12 august 2019

Sidste nyt fra Taiwan.

 

Siden sidst har der været spillet TEAM. Danmark kunne ikke være med da holdet var på 4 herre og 1 dame. Men score i de 6 serie tæller med...