Danmark taber 7-2 til England

Det var med nedsænket hoveder at de danske spillere forlod banen efter dagens kamp, som endte med et 7-2 nederlag mod England.

Danskerne startede med at komme bagud 2-0 tidligt i 1. halvleg. Som halvlegen skred frem fik de danske kvinder mere styr på spillet, og efter lidt tid fik Emma Tietze trillet bolden mellem benene på målmanden og reducerede til 2-1. Dette blev stillingen i første halvleg.

I 2. halvleg startede de danske piger med at presse mere på. Efter blot få minutters spil efter pausen, fik Emma Tietze igen banket bolden i kassen, denne gang efter en masse tumult inde i det engelske målfelt. Desværre for Danmark blev dette det sidste danske mål i kampen, og resten af kampen fik England sat sig på det hele.

Endvidere har en af holdets rutineret kræfter, Anni Villadsen, formentligt pådraget sig en fibersprængning i læggen.

 

DSC_0313.JPG

 

Landstræner Jesper Bang-Madsen fortæller efter kampen:

“Vi var slet ikke klar fra start af. Mentalt var vi ligesom ikke til stede. Jeg synes at det er super ærgerligt at vi kan spille sådan en god kamp i går, og at vi så leverer sådan en præstation i dag. Englænderne straffer os i den grad på at vi laver for mange fejl og træffer dårlige beslutninger. Sammenlignet med kampen i går, hvor vi spillede mere sammen som et hold, så var vi lidt splittet i dag. Der kom lidt for meget fokus på de individuelle præstationer, frem for at øge holdindsatsen.

Vi må kigge frem. Lige nu er vores vigtigste opgave, at se frem mod  den sidste gruppespilskamp mod Holland i morgen. Både vi og Holland har tabt to kampe i gruppespillet, så det bliver med at komme videre som bedste 3’er.”

 

DSC_0468.JPG

 

Hvad er Danmarks muligheder så nu?

De to bedste 3’ere fra de tre puljer (pulje A, B, C) går videre i turneringen og spiller om mesterskabet. Samtidig med det, vil de to bedste 3’ere også kvalificere sig til næste års VM i 2019.

Bliver Danmark nummer fire i pulje C, eller ender som sidste 3'er med laveste point på tværs af de tre puljer, vil det betyde at Danmark skal spille placeringskamp om 9.-12. pladsen.

 

Som nævnt tidligere spiller Danmark mod Holland i morgen den 9. december kl. 19:00 dansk tid. Kampen vises live på DDIs facebookside.

 

/NK

21 juni 2019

Dansk Døve-Idrætsforbund har fået et par henvendelser om ikke vi skulle arrangere en kombineret skirejse med Vinter Deaflympics i Italien. Vi synes idéen er rigtigt god, men vi...

09 juni 2019
Danmark formåede desværre ikke at gå videre til kvatfinalen. Holdet har...
08 juni 2019

Skuffelsen var til at tage og føle på da slutfløjtet lød i Danmarks sidste gruppekamp mod Irland. Danmark tabte 0-3 og missede derfor muligheden for at spille sig videre til ...