Dansk Døve-Idrætsforbund har indgået en samarbejdsaftale med Kvickly Albertslund

Dansk Døve-Idrætsforbund har indgået en samarbejdsaftale med Kvickly Albertslund i de næste 4 år. 'Det er fantastisk, at vi har fået en større lokal virksomhed som Kvickly Albertslund med som vores samarbejdspartner, og de ideer vi havde fra starten passede rigtigt godt sammen med Kvickly Albertslund egne ideer for samarbejdet. Vi glæder os til samarbejdet, også til det første projekt vi i fællesskab har igangsat til afsløring senere - men som Jonas Christensen siger - det er værd at vente på, og vi glæder os´ udtaler Sekretariats- og Elitechef Joachim Thor Krøyer.
 
Varehuschef fra Kvickly Albertslund, Jonas Christensen udtaler. 'Efter nogle fantastiske oplevelser, bl.a. med modtagelsen af VM-heltene i Kastrup Lufthavn samt et super samarbejde med Per Sørensen om indsamling til Deaflympics, så er det dejligt nu endelig at kunne kalde os officielle samarbejdspartnere med DDI. Det har været en af de nemmeste beslutninger, at hoppe med på denne fantastiske vogn. Det er klart, at jeg som døvfødt, har en ekstra hjerteplads for netop dette, men det er virkelig også fantastisk at mærke den passion og glæde der er ved DDI, med Joachim Thor Krøyer i spidsen, og så er jeg privilegeret af at have Per Sørensen med som sparring. Desuden kunne jeg løfte sløret for første etape af vores samarbejde, som gerne skulle kunne bidrage til DDI, men dette kan vi desværre ikke fortælle mere om endnu, men det er værd at vente på. Så i dag, er en af de dage, hvor jeg med stort smil kan sige, at vi fra Kvickly Albertslund og jeg personligt glæder mig rigtig meget til vores samarbejde'.
 
Mere om landets bedste Kvickly klik her. 
 
Velkommen til DDI.
 
/JTK
 
21 januar 2019

Dansk Døve-Idrætsforbunds (DDI) herrelandshold i fodbold har i weekenden d. 18. – 20. januar...

21 januar 2019

'DDI byder Trine Tønnesen velkommen som medie- og kommunikationsmedarbejder i en praktikantperiode i forbundet frem til april 2019. Det glæder os, at der er en stor...

15 januar 2019

En stor tak til alle 20 deltagere som deltog i træningssamlingen ”Løb og nå dit mål” i weekenden.

Der var løbere på forskellige niveauer som deltog – deltagerne ved...