Dansk Døve-Idrætsforbund har indgået en samarbejdsaftale med Kvickly Albertslund

Dansk Døve-Idrætsforbund har indgået en samarbejdsaftale med Kvickly Albertslund i de næste 4 år. 'Det er fantastisk, at vi har fået en større lokal virksomhed som Kvickly Albertslund med som vores samarbejdspartner, og de ideer vi havde fra starten passede rigtigt godt sammen med Kvickly Albertslund egne ideer for samarbejdet. Vi glæder os til samarbejdet, også til det første projekt vi i fællesskab har igangsat til afsløring senere - men som Jonas Christensen siger - det er værd at vente på, og vi glæder os´ udtaler Sekretariats- og Elitechef Joachim Thor Krøyer.
 
Varehuschef fra Kvickly Albertslund, Jonas Christensen udtaler. 'Efter nogle fantastiske oplevelser, bl.a. med modtagelsen af VM-heltene i Kastrup Lufthavn samt et super samarbejde med Per Sørensen om indsamling til Deaflympics, så er det dejligt nu endelig at kunne kalde os officielle samarbejdspartnere med DDI. Det har været en af de nemmeste beslutninger, at hoppe med på denne fantastiske vogn. Det er klart, at jeg som døvfødt, har en ekstra hjerteplads for netop dette, men det er virkelig også fantastisk at mærke den passion og glæde der er ved DDI, med Joachim Thor Krøyer i spidsen, og så er jeg privilegeret af at have Per Sørensen med som sparring. Desuden kunne jeg løfte sløret for første etape af vores samarbejde, som gerne skulle kunne bidrage til DDI, men dette kan vi desværre ikke fortælle mere om endnu, men det er værd at vente på. Så i dag, er en af de dage, hvor jeg med stort smil kan sige, at vi fra Kvickly Albertslund og jeg personligt glæder mig rigtig meget til vores samarbejde'.
 
Mere om landets bedste Kvickly klik her. 
 
Velkommen til DDI.
 
/JTK
 
26 september 2018

Hver gang trænerteamet kommer hjem søndag eftermiddag efter samling med landsholdet, så er vi altid høje på oplevelser og fuldstændig drænet for energi. Det samme er gældende...

20 september 2018

D. 29. september 2018 spiller Danmark mod Serbien om en billet til EM i Grækenland til næste år.

I halvlegspausen vil der være lodtrækning med mange lækre præmier. For...

19 september 2018

Der er kommet information fra ICSD om det kommende Vinter Deaflympics 2019:

Det italienske døve-idrætsforbund; Federzione Sport Sordi Italien (FSSI), der værter for...