Dansk Døve-Idrætsforbunds guldhold ankommer til Kastrup!

I morgen, d. 24. juli, ankommer landsholdet til Københavns lufthavn fra Brasilien ca. kl. 11.25. Efter de har afhentet deres bagage, vil de komme samlet ud i ankomsthallen.

Dansk Døve-Idrætsforbund vil gerne invitere alle til modtagelse og fejring af det første VM-guld siden 1983 indenfor alle sport under Dansk Døve-Idrætsforbund.    

André Kobberholm, rejseleder udtaler:

”Holdet har været undervejs i næsten 2 dage, så det er nogle meget trætte spillere og ledere som lander i Kastrup. Vi håber meget at der alligevel er mange der vil komme og give dem en rigtig festlig hjemkomst.”

Fejringen foregår i Terminal 3 i lufthavnen.

 

/AK

14 august 2018
Idag har Københavns Kommune officielt inviteret GULD-landsholdet og Dansk Døve-Idrætsforbund til fejring med de berømte rådhuspandekager på Københavns Rådhus.
 ...
28 juli 2018

World Deaf Golf Championships 2018 i Irland er slut, og Lasse Emil Nielsen fik et flot 4.plads hjem til Danmark. Han sluttede 3.runde med 78 slag (6 over banens par) og 4.runde...

26 juli 2018

1. og 2. runde er spillet ved World Deaf Golf Championships 2018 i Irland, Carton House. Vores danske deltager Lasse Emil Nielsen er iøjeblikket på en 6.plads (+8 for 1. og 2....