Danske løbere har kurs mod NBM

Orienteringslandsholdet deltog sammen de svenske døve løbere i en træningslejr, hvor de deltog i en international stævne Sweden League, som en del af deres forberedelser til Nordisk-Baltiske mesterskaber – som bliver afholdt 14-16. september ved Perstorp i Skåme. 

Under samlingen arbejdede løberne også med refleksion over hvad der kræves for at blive fysisk, teknisk og mentalt klar til at løbe i de udfordrende terræner omkring Søderåsen – tilsvarende terræner som løberne skal ud i til september. 

Orienteringslandholdet består pt. af følgende løbere: Benjamin Trock, Døvania, Mikkel Pedersen, Døvania, Henrik Eklund, Døvania, og Allan Thesberjg, DAN

 /LRV

20 oktober 2018

European Deaf Sports Organization holdte den 18.-19. oktober deres 19th kongres i Heraklion på Kreta med deltagelse af 90 deltagere fra 33 lande.

Danmark var...

18 oktober 2018

Her til aften blev der trukket lod om det indledende gruppespil til EM i fodbold 2019. Turneringen finder sted til sommer, på den græske ø, Kreta.

 

Danmark er...

16 oktober 2018

I morgen (17. oktober) er det sidste frist for at tilmelde dig til arrangement hos LØBEREN i Lyngby, hvor du kan lære din løbestil at kende og høre mere om teknik samt...