DD3 Campus 2018 udsolgt!

Det er med glæde at vi kan meddele at alle 80 pladser til DD3 Campus 2018 er udsolgt! Vi er begejstret for den store interesse for DD3 Campus fra medlemmer af de tre forbund. Det viser at det er et behov for det slags arrangementer i døve-miljøet.

André Kobberholm, idrætskonsulent udtaler: ”Det er rigtigt dejligt at DD3 Campus er udsolgt, da der ofte har været udfordringer med at få tilmeldinger nok til andre arrangementer, det gælder for alle forbund. Jeg sikker på at klubber og foreninger får en god oplevelse med fra DD3 Campus, da de her får en unik mulighed for at snakke med andre og ikke kun internt i eget forbund. Måske kommer vi til at se nogle nye former for samarbejde mellem klubber og foreninger på tværs af forbund.”

Lørdag aften vil det være et foredrag, som er åbent for alle, flere oplysninger kommer DDL med i den nærmest fremtid.

Kort om DD3 Campus: Det er et uddannelsesseminar for DDI, DDL og DDU, heraf navnet DD3. Campus foregår i Idrættens Hus i Brøndby fra 24.-25. november 2018.

/AK

21 januar 2019

Dansk Døve-Idrætsforbunds (DDI) herrelandshold i fodbold har i weekenden d. 18. – 20. januar...

21 januar 2019

'DDI byder Trine Tønnesen velkommen som medie- og kommunikationsmedarbejder i en praktikantperiode i forbundet frem til april 2019. Det glæder os, at der er en stor...

15 januar 2019

En stor tak til alle 20 deltagere som deltog i træningssamlingen ”Løb og nå dit mål” i weekenden.

Der var løbere på forskellige niveauer som deltog – deltagerne ved...