DD3 Campus 2018 udsolgt!

Det er med glæde at vi kan meddele at alle 80 pladser til DD3 Campus 2018 er udsolgt! Vi er begejstret for den store interesse for DD3 Campus fra medlemmer af de tre forbund. Det viser at det er et behov for det slags arrangementer i døve-miljøet.

André Kobberholm, idrætskonsulent udtaler: ”Det er rigtigt dejligt at DD3 Campus er udsolgt, da der ofte har været udfordringer med at få tilmeldinger nok til andre arrangementer, det gælder for alle forbund. Jeg sikker på at klubber og foreninger får en god oplevelse med fra DD3 Campus, da de her får en unik mulighed for at snakke med andre og ikke kun internt i eget forbund. Måske kommer vi til at se nogle nye former for samarbejde mellem klubber og foreninger på tværs af forbund.”

Lørdag aften vil det være et foredrag, som er åbent for alle, flere oplysninger kommer DDL med i den nærmest fremtid.

Kort om DD3 Campus: Det er et uddannelsesseminar for DDI, DDL og DDU, heraf navnet DD3. Campus foregår i Idrættens Hus i Brøndby fra 24.-25. november 2018.

/AK

31 oktober 2018

Vi, i forbundet har i et stykke tid arbejdet med at opdatere vores privatlivspolitik, således alle brugere af forbundet kan følge med i hvordan vi opbevarer og behandler al...

29 oktober 2018

Onsdag den 24. oktober 2018 inviterede den moderne løbeudstyrsbutik, Løberen, til en aften i løbets tegn.

Aftenen bød både på en fælles løbetur, et oplæg om løbesko,...

28 oktober 2018

Dansk Døve-Idrætsforbund og Kvickly Albertslund offentliggjorde i sidste måned, at i de næste 4 år samarbejder vi sammen om forskellige projekter som skal støtte forbundet, og...