DD3 Campus 2018 udsolgt!

Det er med glæde at vi kan meddele at alle 80 pladser til DD3 Campus 2018 er udsolgt! Vi er begejstret for den store interesse for DD3 Campus fra medlemmer af de tre forbund. Det viser at det er et behov for det slags arrangementer i døve-miljøet.

André Kobberholm, idrætskonsulent udtaler: ”Det er rigtigt dejligt at DD3 Campus er udsolgt, da der ofte har været udfordringer med at få tilmeldinger nok til andre arrangementer, det gælder for alle forbund. Jeg sikker på at klubber og foreninger får en god oplevelse med fra DD3 Campus, da de her får en unik mulighed for at snakke med andre og ikke kun internt i eget forbund. Måske kommer vi til at se nogle nye former for samarbejde mellem klubber og foreninger på tværs af forbund.”

Lørdag aften vil det være et foredrag, som er åbent for alle, flere oplysninger kommer DDL med i den nærmest fremtid.

Kort om DD3 Campus: Det er et uddannelsesseminar for DDI, DDL og DDU, heraf navnet DD3. Campus foregår i Idrættens Hus i Brøndby fra 24.-25. november 2018.

/AK

20 marts 2019

Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI) har den store glæde at udskrive DM i bowling for døve anno 2019. Dette års DM vil foregå i Odense Bowlinghal fra 8. juni til og med 9. juni. Der...

13 marts 2019

Vores kvindelige futsallandshold søger nye spillere til truppen, som har lyst til at være en del af fællesskabet og samtidig øge konkurrencen på holdet.

 

For at...

27 februar 2019

Lørdag den 23. februar blev DM i futsal afviklet på Castberggård.

For første gang siden 2015 var fire hold tilmeldt, og der var lagt op til et spændende mesterskab...