DD3 Campus var en stor succes!

DD3 er et samarbejde mellem Danske Døves Landsforbund (DDL), Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI) og Danske Døves Ungdomsforbund (DDU). Deraf navnet; DD3. Campus er et fælles uddannelsesseminar under DD3.

Selve arrangementet fandt sted den 24-25. november ved Idrættens Hus.

Her fik deltagerne gode muligheder for at udvikle deres egne kundskaber, samt blive klogere på hvordan de andre foreninger/klubber arbejder. DD3 Campus er lidt specielt, eftersom deltagerne kom tværs fra forskellige organisationer under DDI, DDL og DDU. André Kobberholm, Idrætskonsulent hos DDI og medarrangør for DD3 Campus fortalte under weekenden: ”Det er rigtigt dejligt at deltagerne har taget godt imod det nye koncept omkring DD3. Det har overrasket os alle positivt, og alle pladser var udsolgt til dette uddannelsesseminar. Det er også mit indtryk at deltagere generelt er har været tilfreds med DD3 indtil videre, så dette kommer vi helt bestemt til at se mere til i fremtiden. Det har været en fornøjelse at se klubber og foreninger snakke godt sammen. Vi håber at nye former for samarbejder vil spirer frem, rundt om i døveforeningerne”.

Dansk Døve-Idrætsforbund vil gerne sige tusinde tak til alle som var med til at gøre DD3 Campus til en stor succes!

Både arrangører, deltagere og oplægsholdere var fantastisk positive over weekendens aktiviteter.

Vi har klippet en lille video sammen fra arrangementet.

 

/NNK og AK

 

 

17 februar 2019

Fodboldlandsholdet har brugt weekenden på Castberggård, som den sidste af to udtagelses-samlinger, før landstræneren udtager truppen som skal repræsentere Danmark til EM 2019 i...

15 februar 2019

08 februar 2019

Så skal DDI igen uddele årets priser - denne gang for året 2018. Du kan være med til at bestemme, hvem der skal...