DDI forlænger med landstræner

Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI) kan med glæde meddele at aftalen med bowlinglandstræner Bjarne Svensson er forlænget. Aftalen med Bjarne Svensson gælder for de næste fire år frem til Deaflympics i 2021. En del af jer kender Bjarne i forvejen da Bjarne var med til NBM i 2016 og Deaflympics i sommer. 

Det var en glædelig nyhed for bowlingspillerne at Bjarne Svensson havde takket ja til at forlænge kontrakten for en 4-årig periode med DDI. Det betyder meget for alle at få en stabil periode med en fast landstræner i de næste fire år.

Landstræneren Bjarne Svensson er allerede i gang med samlinger i bowling, der skal holdes en gang om måneden, frem til EM i Tyskland, der foregår d. 24. maj-2. juni 2018. I søndags den 15. oktober 2017 afholdtes den første åbne samling for alle i Odense Bowlinghallen. 

 

Et trist farvel

Desværre er der også en trist meddelelse, nemlig at den nuværende bowlingleder Jørgen Terkelskov og DDI har valgt at stoppe samarbejdet, det betyder at DDI arbejder på at finder en ny leder til bowling. DDI siger stor tak til Jørgen Terkelskov for de sidste 1 ½ år arbejde med bowlingholdet hos DDI.

 

Et kendt ansigt vender tilbage 

Heldigvis skal landstræneren ikke stå alene med at planlægge bowling, der er kommet et kendt ansigt på banen igen og hun har takket ja til at hjælp DDI bowling videre. Det er Louise Peitersen, dog kun som midlertidig leder indtil DDI får en ny leder i DDIs bowlingteamet. 

DDIs klubber blev orienteret ved klubseminariet på Castberggård for nylig og med stor forståelse omkring DDIs bowling og Louise Peitersens rolle. DDIs hovedbestyrelse har en politik omkring dobbeltroller, men Hovedbestyrelsen har givet grønt lys til Louise, så hun kan være midlertidig leder i bowling og samtidig  forsætte med at sidde i DDIs hovedbestyrelse. 

26 september 2018

Hver gang trænerteamet kommer hjem søndag eftermiddag efter samling med landsholdet, så er vi altid høje på oplevelser og fuldstændig drænet for energi. Det samme er gældende...

20 september 2018

D. 29. september 2018 spiller Danmark mod Serbien om en billet til EM i Grækenland til næste år.

I halvlegspausen vil der være lodtrækning med mange lækre præmier. For...

19 september 2018

Der er kommet information fra ICSD om det kommende Vinter Deaflympics 2019:

Det italienske døve-idrætsforbund; Federzione Sport Sordi Italien (FSSI), der værter for...