DDI sender bud på værtskabet for EM i håndbold 2020

Dansk Døve-Idrætsforbund har idag officielt indsendt 'Bid to host the 12th European Deaf Handball Championship Copenhagen, Denmark 2020' til EDSO (European Deaf Sports Organization).
 
Det er et projekt som har været undervejs i 1/2 års tid, idet alle aftalerne skulle på plads med sponsorer og samarbejdspartnere, samt at vi også har fået to ambassadører med i projektet. Ambassadører er Kristian Gjessing (tidligere håndboldspiller bl.a  i Skjern Håndbold og på landsholdet) og Louise Svalastog Spellerberg (håndboldspiller i Københavns Håndbold og tidligere landsholdspiller).
 
Vi glæder os til det videre arbejde, og afventer nu med spænding om vi får tildelt værtskabet.

 

DSC_5905mellem.jpg

Komitéen for budet til EC2020. Fra venstre: André Kobberholm, Joachim Thor Krøyer, Kristian Gjessing og Christian Deijenberg 

15 juli 2018

Nu bringer vi nyheder fra dag 4-6 fra Helle’s dagbog, god fornøjelse.

Dag 4 - 12. juli

En dag med overraskelser og glædeligt gensyn.

Efter lodtrækningen...

14 juli 2018

Så kom dagen endelig hvor “det nye damelandshold” skulle spille sin første officielle kamp. Alle var spændte og glædede sig meget til at komme i “rigtig” kamp efter to og et...

14 juli 2018

I løbet af vores rejse i Brasilien i forbindelse med VM i håndbold for døve, har vores træner Helle Brixen skrevet en dagbog, som vi vil dele med jer under rejsen.

Vores...