DDI sender bud på værtskabet for EM i håndbold 2020

Dansk Døve-Idrætsforbund har idag officielt indsendt 'Bid to host the 12th European Deaf Handball Championship Copenhagen, Denmark 2020' til EDSO (European Deaf Sports Organization).
 
Det er et projekt som har været undervejs i 1/2 års tid, idet alle aftalerne skulle på plads med sponsorer og samarbejdspartnere, samt at vi også har fået to ambassadører med i projektet. Ambassadører er Kristian Gjessing (tidligere håndboldspiller bl.a  i Skjern Håndbold og på landsholdet) og Louise Svalastog Spellerberg (håndboldspiller i Københavns Håndbold og tidligere landsholdspiller).
 
Vi glæder os til det videre arbejde, og afventer nu med spænding om vi får tildelt værtskabet.

 

DSC_5905mellem.jpg

Komitéen for budet til EC2020. Fra venstre: André Kobberholm, Joachim Thor Krøyer, Kristian Gjessing og Christian Deijenberg 

20 marts 2019

Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI) har den store glæde at udskrive DM i bowling for døve anno 2019. Dette års DM vil foregå i Odense Bowlinghal fra 8. juni til og med 9. juni. Der...

13 marts 2019

Vores kvindelige futsallandshold søger nye spillere til truppen, som har lyst til at være en del af fællesskabet og samtidig øge konkurrencen på holdet.

 

For at...

27 februar 2019

Lørdag den 23. februar blev DM i futsal afviklet på Castberggård.

For første gang siden 2015 var fire hold tilmeldt, og der var lagt op til et spændende mesterskab...