DDIs nye webshop er klar

Kunne du tænke dig sportstøj fra Puma med nummer og Danmark på ryggen, og med DDI-logo på brystet, så har du muligheden for at købe det igennem vores nye webshop i DDI. Men der er også mulighed for at købe andre sportstøj fra Puma med Deafsport-logo som du kan bruge i dagligdagen eller du mangler ekstra sportstøj, for dette er en ny logo som giver os retten til at sælge Puma sportstøj udover sportstøj med DDI-logo.

Det bedste er, at hvis man er medlem af DDI/døveidrætsklub, så får man 30 pct. rabat i købet. Send en mail til sekretariatet på , og vi sender dig en 'rabatkode' og du er klar til at handle i vores webshop med rabat.

Webshoppen bliver løbende tilføjet nye spændende sportstøj / sko m.v. - og vi håber at I alle vil tage godt imod denne nye mulighed for at købe sportstøj igennem Dansk Døve-Idrætsforbund. Tak til Textilprint for samarbejdet med webshoppen, og Mads Andersen fra Textilprint siger 'Webshoppen er et samarbejde mellem Textil Print og Dansk Døve-Idrætsforbund. Igennem de sidste par år har Textil Print klædt atleter indenfor Dansk Døve-Idrætsforbund ordentlig på og nu udvides samarbejdet til at omhandle en webshop. Hos Textil Print elsker vi tekstiler, og det skinner igennem alt, vi laver. Vi er derfor rigtig glade for at kunne være med til, at tilbyde denne løsning for de atleter der ønsker at være ordentlig klædt på.

Se webshoppen her: http://textilprint.dk/ddi/

/JTK

20 juni 2018

Danske Døves Landsforbund (DDL) har sammen med Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI) fået lov til at oversætte DIF/DGI vejledning om behandling af personoplysninger til dansk...

20 juni 2018

DDI holder sommerferie fra den 22.juni 2018 til og med 13.august 2018. 

I...

19 juni 2018

Denne samling blev på mange måder hæsblæsende og fuld af fart. Fredag startede vi kl. 17.00 sharp med at sige velkommen til hele teamet som skal afsted til VM, vi manglede dog...