DDIs nye webshop er klar

Kunne du tænke dig sportstøj fra Puma med nummer og Danmark på ryggen, og med DDI-logo på brystet, så har du muligheden for at købe det igennem vores nye webshop i DDI. Men der er også mulighed for at købe andre sportstøj fra Puma med Deafsport-logo som du kan bruge i dagligdagen eller du mangler ekstra sportstøj, for dette er en ny logo som giver os retten til at sælge Puma sportstøj udover sportstøj med DDI-logo.

Det bedste er, at hvis man er medlem af DDI/døveidrætsklub, så får man 30 pct. rabat i købet. Send en mail til sekretariatet på , og vi sender dig en 'rabatkode' og du er klar til at handle i vores webshop med rabat.

Webshoppen bliver løbende tilføjet nye spændende sportstøj / sko m.v. - og vi håber at I alle vil tage godt imod denne nye mulighed for at købe sportstøj igennem Dansk Døve-Idrætsforbund. Tak til Textilprint for samarbejdet med webshoppen, og Mads Andersen fra Textilprint siger 'Webshoppen er et samarbejde mellem Textil Print og Dansk Døve-Idrætsforbund. Igennem de sidste par år har Textil Print klædt atleter indenfor Dansk Døve-Idrætsforbund ordentlig på og nu udvides samarbejdet til at omhandle en webshop. Hos Textil Print elsker vi tekstiler, og det skinner igennem alt, vi laver. Vi er derfor rigtig glade for at kunne være med til, at tilbyde denne løsning for de atleter der ønsker at være ordentlig klædt på.

Se webshoppen her: http://textilprint.dk/ddi/

/JTK

22 november 2017

Tidligere arrangerede Dansk Døve-Idrætsforbund badmintonstævne i form af Retro-stævner, som havde store succes.

I de senere år, oplevede DDI vanskeligheder med at...

20 november 2017

Dansk Døve-Idrætsforbunds bowlinglandstræner Bjarne Svensson har udtaget spillerne til Europamesterskaber i Bowling, der foregår d. 24. maj – 2. juni 2018 i München, Tyskland...

02 november 2017

DDI Orienteringslandhold havde i weekenden en åben samling for både mindre øvede og mere erfarne løbere, og havde etableret en base i Gudhjem. Under samlingen holdte...