Dejligt at være sammen igen

Sidst Damelandsholdet i håndbold var samlet var i juli måned ved DGI´s landsstævne. Der fik holdet spillet masser af gode håndboldkampe og socialt blev der også sat en del ind på kontoen. Det kunne ses ved denne samling, som foregik på Castberggård fra den 27.-29. oktober. 

Fredag ankom 15 spillere klar til at give den max gas til træningspassene, og gensynsglæden var stor. Der var 2 nye spillere med og vi siger velkommen til Maia og Malene. De var ikke længe om at føle sig godt tilpas med resten af truppen, og det glæder trænerne at se at man tager godt imod nye spillere.

Denne weekend var sat i ”forsvarets” tegn og allerede ved fredagens træning går vi i gang med at øve de forskellige forsvarsformationer. Lørdag var der 2 træningspas inden vi skulle spille en træningskamp mod Spentrups serie 1 damer, som ligger i toppe af deres pulje. Vi var temmelig spændte på hvordan vi ville klare os, fordi sidst vi spillede mod et serie 1 hold tabte vi temmelig stort.  Vores fokus lå på forsvarsdelen i denne kamp og den stod sin prøve, der blev gået til stålet og vi taklede og stod stærkt imod Spentrups til tider skarpe angrebsspil. Derudover var Tanja i målet en meget sikker sidste skanse som altid, og med hendes mange redning og lange udkast til vores hurtigløber Anni, så fik vi en del nemme mål på den konto. Vi så masser af gode elementer i kampen og med storspil af vores grundstammespillere så vandt vi kampen med 20-15.

Der er stadig mange elementer i vores spil som skal udvikles, men vi er godt på vej til at have et stærkt og også bredt damehold. Vi siger tusind tak til de tilskuer som mødte op og støttede os. Søndag var der mandfald, da mange skulle hjem og spille kampe for deres hørende klubber, eller var lidt småskadet, men vi var 7 spillere, og når man er så få til træning er der tid til at finpudse detaljer. Vi glæder os til næste samling d 24.-26. november hvor vi tage endnu et skridt på vejen til VM i Brasilien juli 2018.

16 januar 2018

I weekenden havde en orienteringslandholdet en åben samling for alle. Der deltog syv erfarne løbere og en, som aldrig havde prøvet at løbe orienteringsløb før. 

...

13 januar 2018

Jørgen Jørgensens søster Mona Lysholm Jørgensen har sendt en tak for opmærksomheden i forbindelse med hans bisættelse den 4. januar 2018:

Kære venner

...

11 januar 2018

Med 2 sejre og 2 nederlag til Danmark lykkedes det for damefutsalholdet at kvalificere sig til slutrunden i Finland i december 2018. Holdet endte på 3. pladsen i puljen og da...