DET GÅR STÆRKT

På damelandsholdet i håndbold er vi godt i gang med forberedelserne til VM i Brasilien, som er fra den 12-22. juli denne sommer. Så ved denne samling på Castberggård var der fart over feltet. 

Fredag mødtes vi for første gang efter den gode nyhed om, at vi skulle med til VM, så der var et højt humør og god stemning. Efter en god omgang pasta salat havde vi en omgang træning, hvor der virkelig blev gået til stålet. Derefter blev der afholdt møde med Elitechef Joachim Thor Krøyer fra DDI, som fortalte om økonomien vedr. VM. Vi er meget bevidste om, at der skal en del midler til for at sende os til VM, og vi er meget glade for det arbejde, som DDI ligger i at skaffe de midler, som skal til for at vi kommer afsted. Pigerne skal også selv i gang med at indsamle penge til turen, og der kom mange gode forslag til hvordan. Vi skal have skabt noget presse omkring vores deltagelse, så derfor har nogle af pigerne allerede fået kontakt til lokalaviser, Loud og døvefilm for at lave en reportage om os. DDI har desuden oprettet en indsamling på sponsor.me/deafsport - så hvis I har lyst til at støtte os med et beløb, så bliver vi utrolig glade! 

HÅNDBOLD 2.jpg

Lørdag morgen skulle vi på en dejlig løbe/gåtur inden morgenmaden. Løbeturen blev dog en anelse lang for nogen, da man ikke lige havde hørt, hvilken vej man skulle løbe, og derfor blev 3 km lige til 12 km for et par trænere... Lørdag formiddag havde vi igen træning med finpudsning af vores systemer og angrebsåbninger. Igen en træning hvor man virkelig kunne mærke en løftet stemning og energi til at ville det her. Efter frokost kørte vi til Ejer Baunehøj Hallen, hvor Riis Tebstrups serie 1 damer stod klar til en træningskamp, en god, velspillet og meget lige kamp, hvor vi trak det længste strå til sidst, og vi vandt 17-15. Vi siger tak til Riis Tebstrup for at stille op, og vi håber på at møde dem igen til en anden samling.

HÅNDBOLD 5.jpg

Tilbage på Castberggård hvor en lækker aftensmad ventede. De to fyrremestre, Markus og Lærke, havde tændt op i vildmarksbadet, og det var en meget behagelig oplevelse for de efterhånden ømme muskler.

HÅNDBOLD 3.jpg

Søndag formiddag havde vi endnu en træningskamp, men denne gang på Castberggård mod Øster Nykirke IF, som også er et serie 1 hold. Vi er nu efterhånden fået nogle gode erfaringer med at spille uden lyd, og man kan se, at for hver kamp vi spiller går det fremad. Der var vilje og fight over hele banen, og vi kan godt tillade os at nævne især en storspillende Tanja i målet og Katrine, som nettede ca. 10 gange. Trænerteamet kan endnu engang tage hjem med stor tilfredshed og optimisme med det videre arbejde med holdet. I skrivende stund er landsholdet til VM endnu ikke offentliggjort, der er lige et par spillere mere, som skal falde på plads, men vi håber at kunne melde ud inden så længe.

HÅNDBOLD 4.jpg

/BRIXEN

21 januar 2019

Dansk Døve-Idrætsforbunds (DDI) herrelandshold i fodbold har i weekenden d. 18. – 20. januar...

21 januar 2019

'DDI byder Trine Tønnesen velkommen som medie- og kommunikationsmedarbejder i en praktikantperiode i forbundet frem til april 2019. Det glæder os, at der er en stor...

15 januar 2019

En stor tak til alle 20 deltagere som deltog i træningssamlingen ”Løb og nå dit mål” i weekenden.

Der var løbere på forskellige niveauer som deltog – deltagerne ved...