Disc Golf – hvad er det for en fætter?

På en solskinsdag i juni sidste år blev jeg introduceret til Disc Golf for første gang sammen med vennerne. Det var en fødselsdagsgave til en fælles ven, hvor vi inviterede fødselaren til at tage en prøverunde med os. Nu, næsten et år efter, er jeg helt opslugt af Disc Golf og har lyst til at udvikle mig på det tekniske område samt at fremme interessen omkring sporten. Der er mange ting, som gør at Disc Golf er sjovt og udfordrende og ikke mindst får man også mulighed for at nyde naturen fuldt ud. 

Kort fortalt er Disc Golf en alternativ form for golf. I stedet for bolde spilles der med en specialdesignet frisbee – disc og hullet er skiftet ud med en specialdesignet metalkurv. Ligesom i golf handler det om at bruge færrest antal slag - i disc golf få discen i kurverne på færrest antal kast. 

I de nordiske lande er det blevet sådan, at folk typisk har et travlt liv med uddannelse, job, familie eller andet – og det kan være svært at finde tid i kalenderen til at dyrke en holdsport, hvor du er afhængig af andre og alles planer skal tilpasses. Derfor ses der nu en stigende tendens til at flere og flere dyrker en individuel sport for at holde sig i god form.  

Derfor er Disc golf en god sport i disse travle tider, for her er der plads til alle, der har lyst at være med – hvad enten det er for sjov, for alvor, for hygge eller for konkurrencens skyld. Det er en sportsgren, der kombinerer fællesskabet med det individuelle spil.

Disc Golfs arbejdsgruppe og DDI har sammen lavet et weekendarrangement den 2.-3. september 2017, hvor du kan blive klogere på Disc Golf. Her følger der bl.a. en lækker spillerpakke med, så du kan få en rigtig god start på sportsgenren. Du kan læse mere om og tilmelde til stævnet, ved at klikke her.

 

/Martin Tranemose

 

14 juni 2018

Vi har modtaget en bekræftelse fra Ukraine, at de sender livestreaming af kampen mellem Ukraine og Danmark på lørdag d. 16. juni på deres youtube-kanal.

Kampen starter...

13 juni 2018

På torsdag d. 14. juni. Rejser 14 spillere og 6 ledere til Poltava i Ukraine for at spille kvalkamp mod Ukraine lørdag d. 16. juni kl. 17.00.

De 14 spillere som tager...

11 juni 2018

I begyndelsen af året 2018 offentliggjorde vi på DDI´s hjemmeside invitationen til Nordisk-Baltisk Mesterskab i discgolf for døve i Estland. Vi havde ikke discgolf på vores...