Discgolf-landholdssamling - åben træning

Den 27. oktober 2019 gennemfører discgolf-landsholdet den allerførste træningssamling i Virumparken.

Da landsholdet altid har brug for flere idrætsudøvere indenfor discgolf, har landsholdet besluttet at holde en åben træningssamling for alle, både dem som spiller discgolf indimellem, eller blot er nysgerrig for at vide noget om sporten og prøve den.

Hvis du aldrig har hørt om discgolf, så kan du med fordel tjekke denne nyhed, som vi har skrevet om introduktion af discgolf i forbindelse med NBM 2018 i Estland. 

Alle vil får en mulighed for at afprøve sine evner indenfor discgolf, samt får en mulighed for at møde landstræneren Karl Johan Nybo Høj, og 2 landsholdsspillere Martin Tranemose og Mark Blynov, og får en snak med dem om hvad der kræves for at blive en del af landsholdet.

Den åben træningssamling vil foregå i Virumparken den 27. oktober fra kl 10.00 til 12.00.

Tilmelding til den åben træningssamling er nødvendig, af hensyn til forberedelsen af udstyret. Tilmelding sker ved at sende en mail til fungerende discgolf-leder André Kobberholm på .

 

/AK

20 november 2019

Dansk Døve-Idrætsforbund har modtaget en invitation fra Letland, som arrangerer det første Nordisk-Baltisk Mesterskab i skak for døve.

NBM er både for herrer og kvinder...

20 november 2019

Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI) deltager til Nordiske-Baltiske Mesterskaber (NBM) i bowling. Det foregår den 9. til den 13. juni 2020 i Vantaa, Finland. I første omgang var...

20 november 2019

Dansk Døve-Idrætsforbund’s medieudvalg inviterede lørdag den 16. november 2019 alle forbundets medlemsklubber og landsholdsledere under DDI, til PR-seminar i Tegnsprogshuset i...