Fællestransport til Mixvolley i Vejle 2018

Du har måske hørt at det er Mixvolley i Vejle d. 3. november 2018, som er arrangeret af Viking, men du har ikke endnu fundet et hold, så har du en fed chance nu! Specielt hvis du bor i Sjælland/København.

Ungdomsklubben i København, Absalon har nemlig meldt ud at de arrangerer en fællestransport til Mixvolley i Vejle for dem som vil at stille op for Absalons hold som skal spille med i Mixvolley-stævnet.

Se mere på videoen og klikke her for at komme til Absalons hjemmesiden og læse om flere oplysninger, såsom tilmelding og priser.

Vigtigt: Fællestransport er kun for dem, som er med i Absalons hold, så husk at tilmelde dig også til hold, det kan du at gøre på Absalons hjemmesiden.

Videoen er lånt fra Absalons hjemmesiden.

 

Info om Mixvolley i Vejle kan ses her. (Facebook-begivenhed)

 

/AK

31 oktober 2018

Vi, i forbundet har i et stykke tid arbejdet med at opdatere vores privatlivspolitik, således alle brugere af forbundet kan følge med i hvordan vi opbevarer og behandler al...

29 oktober 2018

Onsdag den 24. oktober 2018 inviterede den moderne løbeudstyrsbutik, Løberen, til en aften i løbets tegn.

Aftenen bød både på en fælles løbetur, et oplæg om løbesko,...

28 oktober 2018

Dansk Døve-Idrætsforbund og Kvickly Albertslund offentliggjorde i sidste måned, at i de næste 4 år samarbejder vi sammen om forskellige projekter som skal støtte forbundet, og...