Futsal, landsholdstruppen var samlet

De udtagne landsholdspillere til Deaf Futsal WorldCup 2015 i november i Thailand, var i weekeenden samlet på Castberggaard for første gang efter udtagelsen.

Landstræneren, Peter Knudsen skriver: Det har været en god weekend med en god seriøs træning, og pigerne har fået gennemgået fysisk træning med Sebabastiano Erbi - det er de glade for. Pigerne har den rette indstilling til kamp. De har fået en vindergen i sig, for det kunne vi se i træningskampen mellem pigerne lørdag aften, hvor der var en høj intensitet og en høj puls hele vejen igennem. Pigerne er på rette vej nu.

Pigerne træner hver mandag i de kommende måneder i Idrættens Hus i Brøndby, og til weekendsamlinger på Castberggaard i oktober og november.

/JTK

IMG_18511_0.jpg

 

31 oktober 2018

Vi, i forbundet har i et stykke tid arbejdet med at opdatere vores privatlivspolitik, således alle brugere af forbundet kan følge med i hvordan vi opbevarer og behandler al...

29 oktober 2018

Onsdag den 24. oktober 2018 inviterede den moderne løbeudstyrsbutik, Løberen, til en aften i løbets tegn.

Aftenen bød både på en fælles løbetur, et oplæg om løbesko,...

28 oktober 2018

Dansk Døve-Idrætsforbund og Kvickly Albertslund offentliggjorde i sidste måned, at i de næste 4 år samarbejder vi sammen om forskellige projekter som skal støtte forbundet, og...