Hearing Loss Runners

Der skal ske noget! Vi vil af med fedtet. Udfordre os selv. Overkomme andres fordomme om hvad man kan og ikke kan som hørehandicappet. Det havde Laila Benthin og Lene Lassen med til mødet med DDI, og nu hjælper DDI og samarbejder med Hearing Loss Runners med at skaffe støtte og opbakning, og ikke mindst at der er mulighed for mange andre at blive inspireret til at gøre det samme, også i klubberne.

Laila Benthin (Holdkaptajn, Hearing Loss Runners Ragnar Relay) skriver følgende:

Vi har indgået et samarbejde med DDI (Dansk Døve-Idrætsforbund). Samarbejdet skal professionalisere vores deltagelse i løbet til november, men skal også fungere som platform for Hearing Loss Runners næste skridt. Vi har oplevet en meget stor og positiv interesse for ideen om, at hørehæmmede/CI-brugere og døve kan støtte hinanden i at få en sundere livsstil med mere motion i hverdagen. Der er således mange, der gerne vil være med i Hearing Loss Runners, men som ikke vil deltage i et krævende løb som et Ragnar-løb. Derfor har vi taget initiativ til en åben Facebookside, hvor alle hørehandicappede kan være med. Tanken er, at træningspas og fælles deltagelse i løb kan annonceres her. Det første løb, hvor det sker, er Royal Run i maj 2018, hvor vi har deltagere med i både Aarhus og København. Planen er, at de skal løbe for ”Hearing Loss Runners”, så der signaleres en fælles identitet.

Det er en ny spændende måde at væres fælles om idræt/motion på. En ny måde, der er fleksibel i en travl hverdag, hvor mange har svært ved at nå at være et bestemt sted, på bestemte tidspunkter. Vi tror, at tanken bag Hearing Loss Runners kan udvikle til noget stærkt og vedvarende. Vores motto er, at en Hearing Loss Runner er en Hearing Loss Hero. Vi gerne hylde den styrke, vilje og sejhed vi møder blandt hørehandicappede. 

Vores mål er at gennemføre et Ragnar Relay i februar 2019. Det er et løb på ca.200 miles, hvor 12 personer skiftes til at løbe på skift. Løbet strækker sig over to dage og en nat. Hver deltager skal løbe 3 gange. Distancen for hver etape kan variere fra 5 km til 25 km. Den samlede distance, altså længden af de tre etaper, hver løber skal gennemføre, er typisk 22-25 km i alt - men kan variere fra 18 km til 42 km, hvorved der er masser af udfordringer til alle deltagere uanset deres løbeniveau. 

Se mere her på deres hjemmeside: http://u490195.mono.net

Vi ser frem til et godt samarbejde med jer.

/JTK

20 marts 2019

Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI) har den store glæde at udskrive DM i bowling for døve anno 2019. Dette års DM vil foregå i Odense Bowlinghal fra 8. juni til og med 9. juni. Der...

13 marts 2019

Vores kvindelige futsallandshold søger nye spillere til truppen, som har lyst til at være en del af fællesskabet og samtidig øge konkurrencen på holdet.

 

For at...

27 februar 2019

Lørdag den 23. februar blev DM i futsal afviklet på Castberggård.

For første gang siden 2015 var fire hold tilmeldt, og der var lagt op til et spændende mesterskab...