Herrelandsholdet i FUTSAL skal kæmpe om en plads til EM-slutrunden

Herrefutsallandsholdet drager til Schweiz for at kæmpe om at kvalificere sig til Europa.

I morgen torsdag den 18. januar 2018 drager 11 gæve danske vikinger til Fribourg i Schweiz for at spille kvalifikationsturnering om at komme med til Europamesterskaberne (EM) som finder sted i Tampere Finland i december 2018.

De udtagne er:
Mustafa Harmanci GLOBEN SPORT
Nicolaj Molbo Havtorn GLOBEN SPORT
Mark Sveigaard Alstrup GLOBEN SPORT
Frederik Rudebeck Rasmussen SYDDANSK IDRÆTSKLUB VIKING
Jason Jørnaa Rasmussen GLOBEN SPORT
Mads Gotfredsen GLOBEN SPORT
Benjamin Knudsen GLOBEN SPORT
Nassor Yussuf Saleh Salim GLOBEN SPORT
Søren Dyrup Bøgsted GLOBEN SPORT
Ali-Reza Shiripour GLOBEN SPORT
Lars Steensby Laursen SYDDANSK IDRÆTSKLUB VIKING 

Alle er klar og fri for skader. Holdet har haft nogle gode samlinger op til turen og alle spillere føler sig mentalt og fysisk klar til at kæmpe for DDI. Det er holdets klare målsætning at kvalificere sig til EM. Holdet skal i nævnte rækkefølge møde:

Lørdag den 20. januar kl. 11.00
Danmark - England 

Lørdag den 20. januar kl. 18.00
Slovakiet - Danmark  

Søndag den 21. januar kl. 10.00
Danmark - Schweiz

Arrangørerne har meddelt at der nok vil være livestreaming af kampene, ellers vil DDI hvis det er muligt livestreame kampene. Hvis ikke det er muligt at livestreame, vil DDI på deres Facebook side holde interesserede liveorienteret om kampene.

Elitechefen Joachim Thor Krøyer har fanget landstræneren Per Sørensen og stillet ham 3 spørgsmål:

1. Per hvad er dine forventninger til denne tur?
Jeg er ikke en mand der forventer noget. Jeg ønsker, drømmer og håber at det hele går op i en højere enhed og at det vil lykkes os at få holdet kvalificeret til EM.

2. Hvor stærkt er det danske hold? 
På papiret har vi et stærkt hold. Vi har spillere med som til daglig spiller i DBU’s hørende liga. Det er den højeste liga man kan spille futsal i Danmark. Vi har mange spillere som spiller futsal i rækkerne lige under ligaen, så vores spillere på futsalholdet spiller til daglig på et højt niveau. Hvor vi er i forhold til de andre hold, er det svært at sige noget om. Men jeg ved at spillere på dette hold er parat til at kæmpe alt hvad de har i sig for DDI og Danmark.

3. Hvad er jeres game plan? 
Planen er som det nu er med mig, en kamp ad gangen. Vi vil rigtigt gerne lægge godt ud mod England og have et godt udgangspunkt for de to sidste kampe. Vi arbejder både inde og ude med at lukke så lidt mål ind som muligt, og så skal vi lave mål på vores chancer. Taktisk har dette hold ved NBM 2016 vist at når de vil være fokuserede, så er de meget meget svære at score mod. Og kan vi samtidig score på de chancer vi spiller os til, så bliver det godt. Vi håber, drømmer og tror på at vi kan blive et af de 2 hold som kvalificere os til EM. Og vi ved at der vil sidde mange her i Danmark som hepper på os. Vi vil kæmpe r…. ud af bukserne for jer.

Vi ønsker alle held og lykke med kvalifikationen til EM-slutrunden, vi hepper på jer. 

/JTK

21 januar 2019

Dansk Døve-Idrætsforbunds (DDI) herrelandshold i fodbold har i weekenden d. 18. – 20. januar...

21 januar 2019

'DDI byder Trine Tønnesen velkommen som medie- og kommunikationsmedarbejder i en praktikantperiode i forbundet frem til april 2019. Det glæder os, at der er en stor...

15 januar 2019

En stor tak til alle 20 deltagere som deltog i træningssamlingen ”Løb og nå dit mål” i weekenden.

Der var løbere på forskellige niveauer som deltog – deltagerne ved...