Holstebro RejseCenter forlænger sponsoratet med DDI

DDI og Holstebro RejseCenter har forlænget samarbejdet, så Holstebro RejseCenter er sponsor i forbundet yderligere 3 år til og med 2022.
 
'Vi er utroligt glade for at forlænge samarbejdet med Holstebro RejseCenter, som vi har arbejdet sammen med i 3 år. Vi oplever Holstebro RejseCenter som en handlekraftig og engageret samarbejdspartner, der vil alt sport i DDI og som byder ind med idéer og opbakning til vores øvrige tiltag' siger Joachim Thor Krøyer, sekretariatschef og fortsætter - 'Der er ingen tvivl om, at Holstebro RejseCenter er et velkendt brand i sig selv. At de vælger at forblive sponsor i DDI, ser vi som en anerkendelse af, at vi har et stærkt brand'.
 
Dansk Døve-Idrætsforbund glæder sig til fortsat godt samarbejde i de kommende år.
 
Foto: Peter Kjærgaard, indehaver af Holstebro Rejsecenter.
20 november 2019

Dansk Døve-Idrætsforbund har modtaget en invitation fra Letland, som arrangerer det første Nordisk-Baltisk Mesterskab i skak for døve.

NBM er både for herrer og kvinder...

20 november 2019

Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI) deltager til Nordiske-Baltiske Mesterskaber (NBM) i bowling. Det foregår den 9. til den 13. juni 2020 i Vantaa, Finland. I første omgang var...

20 november 2019

Dansk Døve-Idrætsforbund’s medieudvalg inviterede lørdag den 16. november 2019 alle forbundets medlemsklubber og landsholdsledere under DDI, til PR-seminar i Tegnsprogshuset i...