ICSDs præsident er anholdt og sat i husarrest

ICSDs præsident Dr. Valery Rukhledev er blevet anholdt og sat i husarrest i 2 måneder, mens efterforskningen køres af det russiske politi. Dr. Valery Rukhledev er mistænkt for bedrageri/underslæb for 803.800 US Dollar igennem med hans tilknytning i arbejdet med All-Russian Society of the Deaf i Rusland, Ruslands svar på DDL.

For kort tid siden har ICSD meddelt alle medlemslandene af ICSD, at vice-præsidenten Mr. Kang Chen overtager ICSD præsidentposten midlertidig i den periode Dr.Valery Rukheldev er i husarrest, og derfor får vi se hvad der sker efterfølgende.

Se pressemeddelse her: https://www.deaflympics.com/news/press-release-mr-kang-chen-is-appointed...

Nyhed fra Rusland her:  https://en.crimerussia.com/financialcrimes/president-of-all-russian-soci...

/JTK

 

15 oktober 2018

Det er med glæde at vi kan meddele at alle 80 pladser til DD3 Campus 2018 er udsolgt! Vi er begejstret for den store interesse for DD3 Campus fra medlemmer af de tre forbund....

11 oktober 2018

15 futsalhold fra hele Europa var samlet i Göteborg den 4-6. Oktober, for at deltage i Deaf Champions League (DCL) Futsal U21. 

Blandt de 15 deltagende hold, var danske...

10 oktober 2018

Vi har plukket nogle billeder ud fra playoff-kampen mellem Danmark og Serbien. Danmark vandt 5-1, og med det flotte resultat kvalificerede de sig til EM i 2019 i Grækenland....