Introduktion til Discgolf 2018

Eftersom det er først gang  Danmark skal deltage i en discgolf-turnering for døve, har vi lave en kort video, der forklare om hvad discgolf er for noget, så du kan blive klogere på sporten og dermed blive bedre til heppe på det danske hold til NBM i Estland.

Videoen er tekstet og varer ca. 4. minutter. Det er de to danske deltagere til NBM, Mark Blynov og Martin Tranemose der fortæller om sporten.

Følg det danske hold til NBM i Discgolf i Estland

Her er en kort forklaring om hvordan du kan følge os i Estland i forbindelse med NBM i Discgolf, fra 28. juni til 1. juli.

Det er i alt 3 runde i NBM, derfor vil vi sørge for at sende nyhed/opdatering på vores hjemmeside og/eller på facebook før og efter hver runde.

Arrangørerne har skrevet til os, at der kommer liveresultater, så du har mulighed for at følge hver rund live. Vi sørger for at melde ud til jer via hjemmesiden og/eller facebook, når vi har fået linket til live-resultaterne.

De 3 runde er fordelt således: 1. og 2. runde foregår på lørdag d. 30. juni. Den 3. og sidste runde samt medalje-ceremoni foregår på søndag d. 1. juli.

Detaljeret program og andre informationer om NBM kan ses på deres hjemmesiden her.

 

/AK

26 september 2018

Hver gang trænerteamet kommer hjem søndag eftermiddag efter samling med landsholdet, så er vi altid høje på oplevelser og fuldstændig drænet for energi. Det samme er gældende...

20 september 2018

D. 29. september 2018 spiller Danmark mod Serbien om en billet til EM i Grækenland til næste år.

I halvlegspausen vil der være lodtrækning med mange lækre præmier. For...

19 september 2018

Der er kommet information fra ICSD om det kommende Vinter Deaflympics 2019:

Det italienske døve-idrætsforbund; Federzione Sport Sordi Italien (FSSI), der værter for...