Introduktion til Discgolf 2018

Eftersom det er først gang  Danmark skal deltage i en discgolf-turnering for døve, har vi lave en kort video, der forklare om hvad discgolf er for noget, så du kan blive klogere på sporten og dermed blive bedre til heppe på det danske hold til NBM i Estland.

Videoen er tekstet og varer ca. 4. minutter. Det er de to danske deltagere til NBM, Mark Blynov og Martin Tranemose der fortæller om sporten.

Følg det danske hold til NBM i Discgolf i Estland

Her er en kort forklaring om hvordan du kan følge os i Estland i forbindelse med NBM i Discgolf, fra 28. juni til 1. juli.

Det er i alt 3 runde i NBM, derfor vil vi sørge for at sende nyhed/opdatering på vores hjemmeside og/eller på facebook før og efter hver runde.

Arrangørerne har skrevet til os, at der kommer liveresultater, så du har mulighed for at følge hver rund live. Vi sørger for at melde ud til jer via hjemmesiden og/eller facebook, når vi har fået linket til live-resultaterne.

De 3 runde er fordelt således: 1. og 2. runde foregår på lørdag d. 30. juni. Den 3. og sidste runde samt medalje-ceremoni foregår på søndag d. 1. juli.

Detaljeret program og andre informationer om NBM kan ses på deres hjemmesiden her.

 

/AK

15 juli 2018

Nu bringer vi nyheder fra dag 4-6 fra Helle’s dagbog, god fornøjelse.

Dag 4 - 12. juli

En dag med overraskelser og glædeligt gensyn.

Efter lodtrækningen...

14 juli 2018

Så kom dagen endelig hvor “det nye damelandshold” skulle spille sin første officielle kamp. Alle var spændte og glædede sig meget til at komme i “rigtig” kamp efter to og et...

14 juli 2018

I løbet af vores rejse i Brasilien i forbindelse med VM i håndbold for døve, har vores træner Helle Brixen skrevet en dagbog, som vi vil dele med jer under rejsen.

Vores...