Invitation til fed løbeoplevelse

Vil du gerne i gang med at løbe?

Er du i gang med at løbe, men savner nye udfordringer?

Så er denne weekend fra den 8. til den 10. november 2019 noget for dig. Hearing Loss Runners Denmark og DDI arrangerer denne weekend på Castberggård, hvor vi skal prøve at løbe et stafetløb sammen på Hærvejen. Det er en fælles udfordring, hvor vi i fællesskab udfordrer hinanden, hygger os og har det sjovt.

– Læs hele invitationen fra Hearing Loss Runners i pdf'en nederste i denne nyhed.

 

Sidste løbearrangement på Castberggård tilbage i januar var en stor succes – derfor har vi nu sat gang i endnu en løbeweekend. Denne gang i samarbejde med Hearing Loss Runners, som vil stå for programmet. 12 af løberne på Hearing Loss Runners-holdet gennemførte i februar Ragnar Sprint Florida, langs den sydlige amerikanske østkyst. Læs om deres tur her.

 

 

Praktiske oplysninger om løbearrangementet

Er du medlem af DDI koster arragementet 450 kr., ellers koster det 750 kr. for ikke-medlemmer. Med i prisen er overnatning og forplejning på Castberggård.

Tilmeldingsfrist er sat til senest den 1. september 2019. Tilmeldningen lukkes dog når alle pladser er booket og alle har betalt. Vi regner med at der i denne omgang er omkring 26 pladser – så tilmeld dig hurtigst muligt for at sikre dig en plads til dette spændende arrangement!

 

Kontakt Laila Benthin på

Overførsel af pengene til DDI på reg.nr.: 2217 konto: 0563909625 eller på Mobilepay: 46598.

 

/NNK

21 august 2019

European Deaf Sports Organisation har valgt den tidligere DDI-formand, Louise Peitersen, ind i deres bestyrelse.

Det sker efter at EDSO har haft et ønske om et mere...

15 august 2019

Landstræner for futsalkvinderne, Jesper Bang-Madsen, har i sommers valgt at opsige sin post. Det sker efter at Jesper har følt at det nu var tid til at prioritere andre ting....

12 august 2019

Sidste nyt fra Taiwan.

 

Siden sidst har der været spillet TEAM. Danmark kunne ikke være med da holdet var på 4 herre og 1 dame. Men score i de 6 serie tæller med...