Joachim Krøyer nomineret til Parasportprisen 2017

Joachim i en snak med den professionelle golfspiller Steen Tinning under VM i golf i 2016 - Foto af Jens Luckenback

 

Dansk Døve-Idrætsforbund kan med glæde meddele at sekretariatsleder Joachim Krøyer er blevet nomineret til Kulturministerens Parasportpris 2017!

Kulturministerens Parasportspris hylder personer og organisationer, som har gjort en særlig indsats for at fremme eller udvikle handicapidrætten. Prisen overrækkes af kulturministeren den 6. januar 2018 ved DRs sportsgalla-show ”Sport2017” i Jyske Bank Boxen Herning.

Joachim Krøyer er nomineret sammen med 2 andre og med prisen følger en præmie på 100.000 kr.

Hovedbestyrelsen har indstillet ham med nedenstående tekst:

Joachim er 45 år, hørehæmmet, gift. Han er ansat som sekretariatsleder i Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI) og varetager også eliteidrætten. Før han blev ansat den 1/1 2013 var han idrætsleder for døvelandsholdet i golf, som oplevede en opgangstid.

DDI’s hovedbestyrelse mener, at Joachim er en oplagt kandidat til Parasportprisen, fordi han har ydet et ekstraordinært arbejde for at forandre DDI fra et svagt og rodet forbund til et forbund med et stærkt netværk, struktur og økonomi i tæt samarbejde med Hovedbestyrelsen.

Før han blev ansat i DDI, så gjorde han et kæmpestort frivilligt arbejde for at få værtskabet for VM i golf for døve i 2016. Det lykkedes, og takket være hans store og frivillige arbejde (ved siden af sekretariatslederjobbet) med at organisere arrangementet med en fast hånd, blev VM en kæmpestor succes med masser af goodwill til Danmark plus at det også blev en økonomisk succes.

Joachim er en pendler, som kører frem og tilbage fra hans bopæl ved Aarhus til kontoret i Idrættens Hus i Brøndby. Han kører tillige rundt omkring i Danmark for at mødes med ledere, sponsorer og andre i DDI-netværket. Selv om han bruger mange timer på at pendle, så sænker det ikke hans ambitionsniveau på nogen måde.

Han har været Chef de Mission 2 gange til Deaflympics (OL for døve) og har klaret jobbet til topkarakterer. Især til den seneste Deaflympics i Tyrkiet, hvor han har rejst flere gange til Tyrkiet for at sikre, at deltagerne fik optimale rammer, som er lykkedes til fulde.

DDI har været igennem en større forandring, som blev igangsat for 3 år siden, og Joachim har haft en stor aktie i processen for at gøre forbundet mere synlig og skabe goodwill ude i det danske samfund. Hovedbestyrelsen kan klart mærke, at organisationen i DDI fungerer optimalt takket være Joachims engagement og indsigt.

Joachim har den holdning, at døveidrætten skal være mere synlig i rask-idrættens verden og har flere gange pointeret, at det er vigtigt med et godt netværk i sportens verden og derved gøre døveidrætten mere synlig. Døveidrætten ligger i en gråzone mellem Parasport Danmark og Danmarks Idrætsforbund (DIF), fordi døve/hørehæmmede er fysisk set raske og kan dyste mod normalthørende indenfor gængse sportsgrene såsom håndbold, fodbold, golf osv. uden særlige hensyn.

Ved møder med eksterne interessenter kan vi mærke, at alle bliver helt trygge og tillidsfulde, når Joachim deltager. På relativt kort tid har Joachim formået at skabe ro, respekt og tillid omkring arbejdet/samarbejdet med DDI. Sådan en fantastisk evne er der ikke ret mange, der besidder i øjeblikket.

Nøgleordene for Joachim er: Netværk, grundig forberedelse og godt overblik både organisatorisk og økonomisk.

Yderligere informationer omkring de norminerede til Parasportprisen 2017: https://kum.dk/nyheder-og-presse/pressemeddelelser/nyheder/tre-nominered...

Hovedbestyrelsen for Dansk Døve-Idrætsforbund siger tillykke med nomineringen og ønsker Joachim god fornøjelse den 6. januar i Jyske Bank Boxen i Herning!

/CJL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12 december 2018

Dansk Døve-Idrætsforbund og OK har lavet en forlængelse af sponsoratet til og med 2021, og med option for forlængelse frem til 2025.

Joachim Thor Krøyer, sekretariats-...

11 december 2018

10 december 2018