John Johansen stopper som landstræner

John Johansen, landstræner for håndboldherrerne, har valgt at opsige sin post med øjeblikkelig virkning. Det sker efter at John har fået nyt arbejde som er mere tidskrævende, og han føler sig derfor nødsaget til at omprioritere.

John Johansen takker af: ”Det har altid været en fornøjelse at komme til samlingerne, særligt når vi har været sammen med damerne. Helle og Søren (lederne for damelandsholdet, red.) har lavet et kæmpe stykke arbejde og har stået for al planlægningen når damerne og herrerne har været samlet. Det har været fantastisk. Jeg kommer til at savne jer.
Jeg vil også gerne takke Klaus og Frank for deres store arbejde – uden jer var det aldrig gået. I er bare nogle fantastiske ledere, og man kan ikke sætte en finger på jeres arbejde. I har været der og sørget for alt, og med jeres gode humør. Jer kommer jeg også til at savne, særligt jeres gå på mod, for det har været svære tider.
Jeg vil også sige stor tak til vores tolke og fys som også har været fantastiske.
Her til sidst en stor tak til spillerne som har givet den en over nakken selv om vi ikke har været så mange til træning. Jer kommer jeg til at savne.”

Dansk Døve-Idrætsforbund vil gerne takke John Johansen for det arbejde han har påtaget sig og udført som landstræner for herrerne. Vi har været glade for samarbejdet, og John er bestemt en træner som ved hvad han snakker om. Han er dedikeret og forlanger altid det ypperste af sine spillere.
Vi ønsker John alt muligt held og lykke med fremtiden og i sit nye job.

Forbundet er nu i gang med at finde en ny landstræner som kan overtage posten efter John.

/NK

21 august 2019

European Deaf Sports Organisation har valgt den tidligere DDI-formand, Louise Peitersen, ind i deres bestyrelse.

Det sker efter at EDSO har haft et ønske om et mere...

15 august 2019

Landstræner for futsalkvinderne, Jesper Bang-Madsen, har i sommers valgt at opsige sin post. Det sker efter at Jesper har følt at det nu var tid til at prioritere andre ting....

12 august 2019

Sidste nyt fra Taiwan.

 

Siden sidst har der været spillet TEAM. Danmark kunne ikke være med da holdet var på 4 herre og 1 dame. Men score i de 6 serie tæller med...