Køb billetter til European Deaf Handball Championships 2020

Vi har nu åbnet for billetsalget til European Deaf Handball Championships 2020! Dette betyder at du allerede nu kan gå ind på hjemmesiden og skaffe billetter til næste års store håndboldbegivenhed.

I første omgang åbner vi op for 7-dages-billetter (18. til den 24. juli) samt billetterne til finaledagen (25. juli), som inkluderer herrenes bronzekamp samt de to finalekampe. Vi vil hurtigt understrege at 7-dages-billetterne IKKE giver adgang til finaledagen. Enkeltdages-billetterne bliver sat til salg i løbet af det nye år, da det endelige turneringsprogram ikke er udfærdiget endnu.

20 november 2019

Dansk Døve-Idrætsforbund har modtaget en invitation fra Letland, som arrangerer det første Nordisk-Baltisk Mesterskab i skak for døve.

NBM er både for herrer og kvinder...

20 november 2019

Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI) deltager til Nordiske-Baltiske Mesterskaber (NBM) i bowling. Det foregår den 9. til den 13. juni 2020 i Vantaa, Finland. I første omgang var...

20 november 2019

Dansk Døve-Idrætsforbund’s medieudvalg inviterede lørdag den 16. november 2019 alle forbundets medlemsklubber og landsholdsledere under DDI, til PR-seminar i Tegnsprogshuset i...