Kampagne - Er du den nye kommende landsholdsspiller i håndbold?

Efter succesen i Brasilien, hvor damehåndbold vandt guld, hvilket er det første VM-guld i 35 år i Dansk døveidræt!

Vi vil ikke hvile på laurbærrene, vi vil tværtimod få endnu flere til at dyrke sport med os i døveidræt, derfor iværksætter vi en kampagne i samarbejde med herre- og damehåndboldlandsholdene, for at få flere folk med høretab til at dyrke håndbold.

Vi vil sørge for at kampagnen udbredes til så mange steder som muligt, og det kan I også hjælpe til med, nemlig ved at dele kampagnen bl.a. på facebook, i jeres lokale håndboldklubber, lokale butikker og andre steder hvor mange mennesker kommer forbi. I er meget velkomne til at kontakte os, hvis I mangler plakater til at sætte op de forskellige steder.

Herunder kan du downloade PDF-filen af plakaten, så du har mulighed for at dele den, eller printe den ud og derefter sætte plakater op. Samt et billede-fil på JPEG.

 

/AK

 

Reklame for begge hold - Håndbold 2.jpg

31 oktober 2018

Vi, i forbundet har i et stykke tid arbejdet med at opdatere vores privatlivspolitik, således alle brugere af forbundet kan følge med i hvordan vi opbevarer og behandler al...

29 oktober 2018

Onsdag den 24. oktober 2018 inviterede den moderne løbeudstyrsbutik, Løberen, til en aften i løbets tegn.

Aftenen bød både på en fælles løbetur, et oplæg om løbesko,...

28 oktober 2018

Dansk Døve-Idrætsforbund og Kvickly Albertslund offentliggjorde i sidste måned, at i de næste 4 år samarbejder vi sammen om forskellige projekter som skal støtte forbundet, og...