Klædt på til VM i Brasilien - 2018

Denne samling blev på mange måder hæsblæsende og fuld af fart. Fredag startede vi kl. 17.00 sharp med at sige velkommen til hele teamet som skal afsted til VM, vi manglede dog assistent træner Søren Brixen som var optaget af folkemøde på Bornholm og en af de to tolke som vi skal have med, Maria Bjerregaard Nielsen da hun tolkede et andet sted. Programmet for samling var tæt pakket.  Fredag stod den på videooptagelse og fotografering af hver eneste spiller samt trænerteamet, det havde vi meget sjov ud af. Vi siger tusind tak til Nicklas Kleczewski og André Kobberholm for at have stor tålmodighed med os. Der var op til flere billeder og videoer som måtte tages om. Derefter træning i hallen, efterfulgt af et hurtigt bad, da lederne skulle holde infomøde om VM og nogle af spillerne fik præsenteret nyt kommunikationsudstyr fra Phonak.  Tak til Phonak som har gjort det muligt at få mikrofoner og mobile teleslynger mm. med til Brasilien. Kl. 23.00 gik alle til ro med mange nye input. Vi sover ikke tiden væk, så op kl. 7.00 gåtur, morgenmad, og endelig det som vi har ventet på nemlig infomøde for alle om VM. DDI har knoklet for at have alle oplysninger om rejsen og stævnet klar til os og knoklet for at vi bliver rigtig godt klædt på, både på banen og udenfor. André Kobberholm præsenterede det hele for os. NU glæder vi os endnu mere til turen (hvis man da kan det)

IMG_1027.JPG

Nicklas Kleczewski står for optagelse af videoprofiler.

Kl. 10.00 spillede vi den første af 3 træningskampe mod Hadstens U/18 piger, vi spillede en meget meget flot kamp, alt kørte bare for os i den kamp og vi vandt da også med 21-16. Tak til Hadsten for at stille op.

Så var der frokost og derefter blev der lavet interview med mig hvori jeg fortæller historien om hvordan det hele startede og hvordan vi nu er nået hertil hvor vi står i dag.  Endnu en træningskamp kl. 14.00 mod Riis Tebstrups serie 1 damer, faktisk en revanchekamp fra deres side og det fik de så. Vi tabte 16-18 så nu står der 1-1 i det regnskab. Det er ikke sidste gang vi spiller mod dem, da vi faktisk står ret godt til hinanden spillemæssig. Det var ikke fordi man ikke kæmpede for sejren, men alt hvad der lykkedes i første kamp, mislykkedes bare i denne her kamp. Efter kampen var der individuelle samtaler med hver spiller, for lige at forventnings afstemme rollerne for hver enkel spiller både på banen og uden for banen i Brasilien. Det tog det meste af aften, men der var selvfølgelig tid til at se Danmark vinde over Peru ind imellem samtalerne. Kl. 22.30 var al energi brugt for samtlige spiller og trænere så der var det godnat.

IMG_1076.JPG

Holdet slapper af og hepper på det danske landshold i kampen mellem Danmark og Peru.

Søndag morgen tidlig op og synge fødselsdagssang for Malene. Normalt er det fødselsdagsbarnet som får gave, men Malene havde en gave med til samtlige spillere. Vi fik superflotte opvarmningstrøjer sponseret af et lokalt firma i Slagelse. Tusind tak for det. Morgenmad, evaluering af weekenden og sidste træningskamp mod Faurskovs meget unge og hurtige jyllandsserie damer. Vi startede kampen meget godt, de første 10 min. fulgte vi med dem og derefter så Faurskov sig ikke tilbage, vi stod ikke for deres pres og i denne kamp lykkedes vores angrebsspil bare ikke, vi blev slået med 13-20. Vi siger også tak til Faurskov for at stille op. Det er også fint at tabe kampe engang imellem, det giver stof til eftertanke og vi er altså ikke uovervindelige… nå op på hesten igen og videre for Brazil here we come.

/Landstræner Helle Brixen

20 marts 2019

Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI) har den store glæde at udskrive DM i bowling for døve anno 2019. Dette års DM vil foregå i Odense Bowlinghal fra 8. juni til og med 9. juni. Der...

13 marts 2019

Vores kvindelige futsallandshold søger nye spillere til truppen, som har lyst til at være en del af fællesskabet og samtidig øge konkurrencen på holdet.

 

For at...

27 februar 2019

Lørdag den 23. februar blev DM i futsal afviklet på Castberggård.

For første gang siden 2015 var fire hold tilmeldt, og der var lagt op til et spændende mesterskab...