Lasse Emil Nielsen på træningstur i Barsebäck før EM (EDGOC 2019)

Den 29. juni var den danske landsholdsspiller i golf, Lasse Emil Nielsen, som er udtaget til European Deaf Golf Open Championship 2019, og golfleder Joachim Brøndum taget en tur til Barsebäck i Sverige for at prøve Master Golfcourse (golfbanen) af, så Lasse kan lære banen at kende og blive klar til European Deaf Golf Open Championship 2019 den 5 august.
 
IMG_0463.jpg
 
"Det var rigtig rart at vi havde muligheden for at komme til Barsebäck Golf & Country Club, så vi kunne se banen an før EM går i gang. Nu ved både Lasse Emil og jeg hvad der skal hjem og arbejdes videre på. Vi er begge meget fortrøsningfulde omkring banen, og samtidig kan vi se både styrker og svagheder som vi skal have i fokus den næste måneds tid. Vi glæder os meget til European Deaf Golf Open Championship 2019 her i Sverige." udtaler Joachim Brøndum.
 
European Deaf Golf Open Championship 2019 bliver afholdt fra den 5. til den 10. august. Dansk Døve-Idrætsforbund kommer til at følge Lasse Emil Nielsen under hele mesterskabet. I kan følge med på her på hjemmesiden, på Instagram og Facebook.
 
IMG_0469.jpeg
 
/NK
13 september 2019

Det glæder Dansk Døve-Idrætsforbund rigtigt meget, at vi nu officielt kan sige at DM (Danmarksmesterskabet) I golf kan gennemføres her i weekenden, lørdag den 14. til søndag...

11 september 2019

Dansk Døve-Idrætsforbund arrangerede i 2015 det første surfcamp-event i Portugal, som var en stor succes. Det har vi derfor besluttet at gentage i 2020, men denne gang bliver...

06 september 2019

Den 28. september afholdes ...