Louise Peitersen ny bowlingleder

Indtil videre har sekretariatet hjulpet med bowlingen i DDI, men når disse linjer læses, så er Louise Peitersen ny bowlingleder. Vi ser frem til et godt samarbejde med hende, og hun har et stort kendsskab til forbundet i forvejen som gør hendes arbejde lettere og ingen tvivl om, at hun falder til rette med det samme.

Louise Peitersen skriver '"eg i gang med nye opgaver og udfordringer, da jeg fornylig stoppede som i hovedbestyrelsen efter 9 år. Jeg takkede ja til, at overtage posten som bowlingleder i DDI. En del kender mig i forvejen, da jeg var fungerende bowlingleder i perioder siden 2014. Jeg kommer fra Sorø, og bor sammen med familie med to børn på 14 og 12 år. Jeg har tidligere været aktiv med roning, volleyball og orientering, men aldrig i bowling. Dog har jeg fået en masse erfaringer og viden igennem tiden, således jeg kan videregive det til bowlingen, samt jeg kender DDI rigtigt godt, f.eks. hvordan arbejder vi med indkaldelser, udtagelse, planlægning af aktiviteter m.v. Jeg glæder mig meget over, at jeg kan forsat være i DDI-familien, og ser frem til samarbejde med sekretariatet og landstræneren".

Louises første opgave bliver den kommende landsholdssamling i den kommende weekend, og her får alle mulighed for at byde hende velkommen, mon ikke alle glæder sig. Såfremt der er behov for yderligere informationer eller har spørgsmål, så kan bowlinglederen kontaktes på .

/JTK

21 august 2019

European Deaf Sports Organisation har valgt den tidligere DDI-formand, Louise Peitersen, ind i deres bestyrelse.

Det sker efter at EDSO har haft et ønske om et mere...

15 august 2019

Landstræner for futsalkvinderne, Jesper Bang-Madsen, har i sommers valgt at opsige sin post. Det sker efter at Jesper har følt at det nu var tid til at prioritere andre ting....

12 august 2019

Sidste nyt fra Taiwan.

 

Siden sidst har der været spillet TEAM. Danmark kunne ikke være med da holdet var på 4 herre og 1 dame. Men score i de 6 serie tæller med...