Mobilepay nu en mulighed i Dansk Døve-Idrætsforbund

Vi kan hermed med glæde melde ud at Dansk Døve-Idrætsforbund har indgået en aftale med MobilePay, således kan DDI nu også modtage betalinger gennem MobilePay.

Det betyder meget for DDI, at vi har fået Mobilepay-aftalen på plads, for DDI er afhængig af indtægter fra salg af varer, som vi får som en del af støtten til DDI. Eftersom store dele af indtægterne går til vores arbejde med døveidræt samt støtte til atleternes rejser til forskellige turneringer ude i verden.

Det betyder derfor at det er i vores interesse at betalinger mellem betalere og os skal være så let som muligt. Derfor kom Mobilepay på banen.

Til Døves Kulturdag i Aarhus i lørdags havde Mobilepay bestået sin generalprøve, og alle folk er meget tilfreds med Mobilepay, så det er sikkert at vi vil gøre brug af muligheden fremover.

Man kan finde DDI på Mobilepay, ved at slå dette 5-cifret nummer op: 46598.

 

/AK 

22 februar 2018

Dansk Døve-Idrætsforbund kan hermed i samarbejde med START udskrive et danmarksmesterskab: DM 2018 Golf. 

...

22 februar 2018
Fordi det er den første højskoleaften på Castberggaard Øst i Rødovre den 1. marts 2018 kl.19.00-21.00, har vi sammen med Castberggaard, besluttet at arrangementet er gratis...
19 februar 2018

Klubben Kristrup Boldklub har i samarbejde med DDI arrangeret en opvisningskamp mellem Kristrup Herrehåndbold og Landsholdet fra DDI, kampen spilles fredag d. 2. marts 2018....