Mobilepay nu en mulighed i Dansk Døve-Idrætsforbund

Vi kan hermed med glæde melde ud at Dansk Døve-Idrætsforbund har indgået en aftale med MobilePay, således kan DDI nu også modtage betalinger gennem MobilePay.

Det betyder meget for DDI, at vi har fået Mobilepay-aftalen på plads, for DDI er afhængig af indtægter fra salg af varer, som vi får som en del af støtten til DDI. Eftersom store dele af indtægterne går til vores arbejde med døveidræt samt støtte til atleternes rejser til forskellige turneringer ude i verden.

Det betyder derfor at det er i vores interesse at betalinger mellem betalere og os skal være så let som muligt. Derfor kom Mobilepay på banen.

Til Døves Kulturdag i Aarhus i lørdags havde Mobilepay bestået sin generalprøve, og alle folk er meget tilfreds med Mobilepay, så det er sikkert at vi vil gøre brug af muligheden fremover.

Man kan finde DDI på Mobilepay, ved at slå dette 5-cifret nummer op: 46598.

 

/AK 

20 juni 2018

Danske Døves Landsforbund (DDL) har sammen med Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI) fået lov til at oversætte DIF/DGI vejledning om behandling af personoplysninger til dansk...

20 juni 2018

DDI holder sommerferie fra den 22.juni 2018 til og med 13.august 2018. 

I...

19 juni 2018

Denne samling blev på mange måder hæsblæsende og fuld af fart. Fredag startede vi kl. 17.00 sharp med at sige velkommen til hele teamet som skal afsted til VM, vi manglede dog...