Ny bestyrelse i World Deaf Golf Federation

Ved World Deaf Golf Championships 2018 i Irland ved Carton House (20.-28.juli) har der været 'Generel Meeting' hvor der skulle vælges nye ind i bestyrelsen for World Deaf Golf Federation. 3 bestyrelsesmedlemmer ønskede at stoppe og overlade arbejdet til nye friske kræfter, og Ole Artmann var en af dem som nu skal nyde sin pension efter at have siddet i bestyrelsen siden 2008. Men Danmark er fortsat repræsenteret i bestyrelsen i World Deaf Golf Federation, hvor Joachim Thor Krøyer valgt ind i bestyrelsen for perioden 2018-2022  og har afløst Ole Artmann som ansvarlig for økonomien.

WDGF Board 2018-2022:
President - Simeon Hart (ENG)
Vice President - Don Conway (IRE)
Secretary - Arista Hass (CAN)
Treasurer - Joachim Thor Krøyer (DEN)
Director - Gavin Balharrie (AUS)
Director - David Barber (FIN)
Director - Darrell Hovinen (USA)

Dansk Døve-Idrætsforbund siger tak til Ole Artmann, og ønsker ham alt muligt held og lykke fremover, og ikke mindst at han nu kan nyde livet sammen med konen og familien.

/JTK

24 maj 2019
Dansk Døve-Idrætsforbund har udtaget Lasse Emil Nielsen (Døves Idrætsklub START) til at repræsentere Danmark ved European Deaf Golf Championships 2019 i Sverige. EM skal...
23 maj 2019

Er du nysgerrig på at få et dybere indblik i Dansk Døve-Idrætsforbunds arbejde, samt vide mere om hvilke spændende opgaver og aktiviteter som forbundet var omkring det...

21 maj 2019

Lørdag den 11. maj gennemførte Dansk Døve-Idrætsforbund klubseminar og søndag den 12. maj repræsentantskabsmøde, begge foregik på Hotel Scandic i Vejle.

Der kom 13...