Nyt fra bowling - april 2018

Den 18. marts var den sidste åbne samling – og nu sætter landstræner Bjarne Svensson fokus på EM-truppen, som skal med til Tyskland. Europamesterskaberne i bowling er fra den 24. maj – 1. juni 2018 i München og DDI sender 5 herrer afsted.

Bow2_0.jpg

De fem herrer som skal repræsentere Danmark og DDI er:

Pierre Bocquet                      AHORN

Carsten Rysgaard                 AHORN

Steen Vagner                         AHORN

Peter Frank Jørgensen        DØVANIA

Flemming Jensen                 TENPINS 94

 

 

DM 2018

Bow3.jpg

DM i Bowling 2017. Foto: Dansk Døve-Idrætsforbund

DM i bowling foregår d. 16.-17. juni 2018 – Grøndals Centrets bowlinghal i København med DØVANIA som vært, der kan I læse mere om via dette link: http://deafsport.dk/dm-bowling-2018-0. Vi vil gøre opmærksom på at det er vigtigt at alle på landsholdet eller jer der har interesse i at spille på landsholdet i fremtiden, stiller op til DM for det er et af kravene for at komme med på landsholdet til VM 2019 i Taiwan, NBM 2020 i Island og Deaflympics 2021.

Landstræneren Bjarne Svensson kommer forbi DM-weekenden og kigger på spillerne. Han udtager de spillere han gerne vil se til de åbne samlinger efter sommerferien. Så husk at tilmelder jer til jeres klub ansvarlige/kontaktperson inden lørdag 12. maj 2018 til DM i bowling.

Er du/I tvivl eller har nogle spørgsmål, så I velkommen til at kontakte DDI´ landstræner Bjarne Svensson på bs@deafsport.dk eller DDI´ fungerende bowlingleder Louise Peitersen på lp@deafsport.dk

Mange hilsner fra DDI´ bowlingteamet.

/LP

26 september 2018

Hver gang trænerteamet kommer hjem søndag eftermiddag efter samling med landsholdet, så er vi altid høje på oplevelser og fuldstændig drænet for energi. Det samme er gældende...

20 september 2018

D. 29. september 2018 spiller Danmark mod Serbien om en billet til EM i Grækenland til næste år.

I halvlegspausen vil der være lodtrækning med mange lækre præmier. For...

19 september 2018

Der er kommet information fra ICSD om det kommende Vinter Deaflympics 2019:

Det italienske døve-idrætsforbund; Federzione Sport Sordi Italien (FSSI), der værter for...